Hayley: „Készen állok a következő Paramore-albumra, csináljuk!”

Amíg aludtunk – hála az időeltolódásnak –, Hayley csinált egy kérdezz-feleleket a Twitteren a másfél hete megjelent új albumával kapcsolatban. Több mint 25 kérdésre válaszolt, melyek közül kettő a Paramore-ra is kitért.

„Írtál még dalokat a FFV-re, amik végül nem kerültek fel a lemezre? És ha igen, később felhasználod őket egy másik szólóprojektnél, vagy esetleg Paramore-albumnál?”

– kérdezte Giada, melyre a következő választ kapta:

Vannak még dalok, igen, de nem tervezek másik szólóalbumot. Nem vagyok biztos benne, hogy ezek a számok illenének a Paramore-hoz. Készen állok a következő Paramore-albumra, nyomjuk!

A Q&A-ből sok érdekes dolog derült ki, többek között, hogy Hayley kedvenc dala a Find Me Here (Alfé pedig az Over Those Hills), vagy hogy a Good Grief végén bejátszott hangfelvétel egy VHS kazettáról származik, és az énekesnő dédnagymamáját hallhatjuk rajta dalolni.

Egy Matt nevű rajongó arra volt kíváncsi, hogy kedvenc frontasszonyunk melyik dalt várja legjobban, hogy visszaénekeljük neki hangosan egy koncerten.

Turné… mi az? (Viccelek.) Őszintén, alig várom, hogy hallhassalak titeket a dalaimat énekelni. A legjobban az izgat, hogy halljam, hogyan fognak szólni a következő Paramore-számok.

tweetelte Hay, aki ezzel a teljes fandomot felcsigázta.

Korábbi nyilatkozatok alapján pár hete már írtunk róla, milyen hangzásra lehet számítani. Ti mit szeretnétek a legjobban hallani? Írjátok meg nekünk alább hozzászólásban!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.