Hamarosan új dalok érkezhetnek Hayley-től

Éjfél körül felrobbant a Twitter, ugyanis mint azt valaki kiszúrta, a hayleywilliams.com átirányít minket egy újonnan bejegyzett domainre, a flowersforvases.com-ra. Ha megnyitjuk a honlapot, két dolgot találhatunk rajta: egy albumborítónak tűnő alkotást, illetve egy hangfelvételt, melyen kedvenc énekesnőnk dúdolászik.

Ha ez nem elég érdekes, valami még ennél is rejtélyesebb történt tegnap: Hayley megcsonkított Barbie-babák testrészeit kezdte el postázni rajongóknak. Először @roxymoure tett közzé egy videót, amelyen egy kar látható, rajta egy cetli Hay aláírásával és egy üzenettel: „Ültess el!”

Roxy később frissítette a státuszát, és kiderült, hogy egy Morgan nevű lány egy lábat kapott postán, szintén ugyanolyan cetlivel.

Egyelőre fogalmunk sincs, mi történik, de ha tippelnünk kéne, a Petals for Armor után a Flowers for Vases amolyan deluxe kiadás lehet, vagy talán egy új album? Mindenesetre nem tartjuk véletlennek azt, hogy pont a Simmer megjelenésének és a PFA bejelentésének első évfordulóján történtek ezek az események. Az esélytelenek nyugalmával próbáltuk megkérdezni az énekesnőt, hogy mi történik: ő volt első, aki látta az Instagram-sztorinkat, de nem reagált rá.

„Tudjuk, hogy online vagy, válaszokra van szükségünk” – írtuk neki. Látta, de nem reagált.

Frissítés

A hangfelvételen nemcsak simán dúdolászik, hanem azt ismételgeti: My Limb, azaz „A végtagom”. Hayley tavaly augusztusban közzétett egy képernyővideót, amin hallható egy Radiohead-feldolgozás, illetve amin a voice memóiról is látható egy lista, és a végén július 23-ai dátummal szerepel egy My Limb című szám. Kíváncsiak vagyunk, mit akar ezekkel a végtagokkal, amikről énekel, és amiket postán küldözget!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.