Úgy néz ki, visszatér gyökereihez a Paramore

Az elmúlt hét minden napján intenzíven dolgoztunk azon, hogy honlapunk tartalmát frissítsük és naprakésszé tegyük a Paramore-ral kapcsolatban. Épp az együttes biográfiáján dolgoztunk, mikor szembejött velünk egy NME-interjú, amelyről tavaly májusban valamiért lemaradtunk, és amelyben Hayley arról nyilatkozik, hogy

Az After Laughter után azt gondoltuk: „Oké, kipróbáltuk ezt is, ráadásul egész jól áll nekünk. Most lássuk, hol is tudjuk ezt elcseszni.” […] Taylor szokta mondogatni, hogy hiányoznak neki a gitárok. Azon kaptuk rajta magunkat, hogy újra olyan zenéket hallgatunk, amikkel felnőttünk és inspiráltak minket.

Ez önmagában nem feltétlenül utal arra, hogy kedvenc együttesünk visszatér régebbi stílusához, de a Wikipédián – ahol a banda oldalát csak úgy nem lehet szerkeszteni – és az NME-interjúban is úgy hivatkoznak erre a kommentárra, hogy „a banda visszatér pop-punk gyökereihez”.

Hayley korábban utalt arra, ha új Paramore-album készül, befesti a haját. Az elmúlt hónapban történt is hajfestés (4 év után először vörös), és a fentihez hasonló nosztalgikus hangsúllyal emlékezett meg arról, új hajszíne arra emlékezteti őt, mikor 2005-ben a furgonban ébredt reggelente a koncertek után. 2009 óta egyébként 4 évente jelentek meg lemezek: 2013-ban a Paramore és 2017-ben az After Laughter. Ha tartják ezt a tendenciát, idén esedékes lenne egy új korong.

Hayley az Instagramon nosztalgiázik

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.