Hayley bevallotta: újra szerelmes

„Sziasztok barátaim!
Köszönöm, hogy részt vettetek velem az úton, ami eljuttatott minket a mai naphoz. A Petals for Armor nagyon különleges dolog számomra, és egy olyan dolgot örökít meg az időben, ami mindig kedves lesz a szívemnek. Sok dolgot tanultam az album megírása közben… néhányat még most is tanulok. Megküzdöttem a haragommal, legyűrtem a kiüresedettséget, és megéltem a nőiességem minden oldalát. A makacs szívem is megenyhült, hogy kiengedje magából a rothadt érzelmeket, ez idő alatt pedig más érzelmek fejlődtek bennem. Mély szerelembe estem még annak ellenére is, hogy féltem, a szerelem egy reménytelen dolog lehet.
Ne tévesszen meg benneteket ez, még mindig kész katasztrófa vagyok! Az életünk sosincs gyönyörűen becsomagolva egy kis masnival a tetején. A sztorik végtelenek, fájdalommal és reménnyel teletűzdelve.
Most teljes egészében átadom nektek ezeket a sajátos történeteket, törekedve arra, hogy megéljem (és megírjam) a következőket…

Köszönöm még egyszer a törődést. Nem tartoztatok nekem ilyesmivel. Tiszta szívemből szeretlek titeket. Most pedig élvezzétek az átkozott zenét!

Szirmokban,
Hayley”

– írta a tegnap megjelent album kapcsán kedvenc énekesnőnk, aki nemcsak a Taken dalszövegében, de itt is bevallotta: újra rátalált a szerelem. De ki lehet a nagy Ő számára? Hivatalosan még nincs elismerve, és mi sem akarunk hamis híreket terjeszteni, de nagyon sok, szinte végtelen mennyiségű jel utal arra, hogy Taylor York mellett találta meg a boldogságot. Hogy melyek ezek a jelek? A napokban egy részletesebb beszámolóban ismertetjük veletek ezeket.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?