Petals for Armor: Megjelent Hayley első szólóalbuma

Ma reggelre végre megérkezett Hayley legelső szólóalbuma, melyet 2020 legutolsó szuperholdja, a tegnap esti – találóan – „flower moon” hozott el nekünk.

A három részletben megjelentetett album utolsó része is elérhetővé vált ma reggelre, így érkezett meg hozzánk a Pure Love, a Tayley-teóriákat újra beindító Taken, az abszolút popsláger Sugar On The Rim, a Watch Me While I Bloom és a Hayley nagypapáját is szerzőként kreditáló Crystal Clear.

Hayley tavaly december 27-én, a születésnapján jelentette be, hogy idén visszatér, ám nem a Paramore-ral, hanem immár szólóban. A sok megjelentett interjúból és persze az elmúlt évek történéseinek tudatával (megcsalás, válás, depresszió, öngyilkossági gondolatok, terápia) mindannyiunk előtt világossá vált, hogy a lemez az újjászületés jegyében fog számunkra elhozni egy erősebb Hayley-t, aki eddig rejtegetett oldalait is megmutatja nekünk. Az előtérbe Hay eddig kevésbé látott nőiessége került, melyet a Paramore-ban az elmúlt durván 17 évben nem tudott megmutatni, ám a Petals for Armor ideális alkalom volt számára, hogy ezt felkarolja.

A 15 dal sok témát érint: családi tragédiát a Leave It Alone-ban, barátságot a My Friendben, a már említett feminin vonalat a Roses/Lotus/Violet/Irisben, megcsalást a Dead Horse-ban, új szerelmet a Takenben.

Az énekesnő jövő héten indult volna turnéra, hogy népszerűsítse a P. Armort, ám a koronavírus-pandémiának köszönhetően a koncertek mind eltolódtak 2021-re. Tegnap viszont bejelentésre került, hogy aki jegyet váltott bármelyik show-ra, az kárpótlásul online végignézhet majd élőben egy rendhagyó karanténkoncertet, melyet Hayley otthonról fog közvetíteni.

Sajnos ahogy a lemezboltok elkezdték megkapni a lemez fizikai változatát (bakelit, CD), a Petals for Armor kb. 10 nappal ezelőtt ki is szivárgott – szerencsére nem kapott szárnyra a híre, így viszonylag kevesen szerezték be az albumot illegális forrásból. A ma debütált nagylemez többek között az alábbi helyeken érhető el legálisan:

YouTube
Spotify
Deezer
Apple Music

Fontosnak tartjuk megjegyezni még, hogy az Atlantic Records gondozásában kiadott 15 dal mindegyikén Hayley együtt dolgozott Taylorral, aki nemcsak dalszövegíróként, de producerként is hozzájárult az album megszületéséhez, melynek készületeiből egy ponton természetesen Zac (dob, kliprendezés) és a már többször említett Joey Howard (dalszövegírás) is kivette a részét.

A Petals for Armor összes dalszövege megtalálható a honlapunkon, illetve igyekszünk minél hamarabb elhozni a hozzájuk tartozó fordításokat is. A Dead Horse videoklipje ma este 6 órakor debütál a YouTube-on.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?