Szokatlan klippel érkezett meg Hayley új dala, a Leave It Alone

Pár perce debütált a Petals for Armor harmadik klipje (első itt, második itt), a Leave It Alone, melyben egyrészt a látványvilág is finoman szólva szokatlan (spoiler: pl. mikor Hayley kihúzza a saját fogát), másrészt a dal sem olyasfajta, mint amilyenekkel eddig találkozhattunk az énekesnő repertoárjából.

A videó ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, ebből, illetve a Hayley által elhintett dolgokból arra merünk következtetni, hogy a május 8-án érkező Petals for Armor című album dalainak klipjei kapcsolódni fognak majd egymáshoz és együtt adnak ki egy teljes történetet. A fentebb megtekinthető, friss, ropogós Leave It Alone a szál legújabb része. A kisfilmet szintén Warren Fu, Lindsey Byrnes, Brian O’Connor és maga Hayley kreativitásának köszönhetjük. Egy biztos: gyorskötözőt ilyen célra használva még nem láttunk!

A Leave It Alone dalszövegfordítását itt találjátok.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Pörgős kisfilmmel debütált a The News

Zúzós dallal és izgalmas klippel promózza tovább hatodik albumát a zenekar.

Vélemény, hozzászólás?