Főoldal / Zenei hírek, premierek / Klippremier / Klippremier: Hayley Williams – Simmer

Klippremier: Hayley Williams – Simmer

Kedvenc énekesnőnk múlt hónapban, pontosabban december 27-ei születésnapján jelentette be, hogy idén szólóprojektbe vág, és januárban elhozza nekünk ennek a szárnybontogatásnak az első dalát. A Simmer pár perce debütált a YouTube-on, a Spotify-on, illetve az Apple Musicon.

Bár korábban azt írtuk, a dal Petals for Armor projektnév alatt fog megjelenni, tévedtünk, ugyanis az Atlantic Records (a Warner Music Group leányvállalata, akárcsak a Fueled by Ramen is) gondozásában Hayley saját neve alatt publikálta a számot, aminek megírásában egyébként bandatársai is segítettek: Taylor York és Joey Howard is a szerzők közt szerepelnek! Taylort producerként is jegyzik. (Talán nem is véletlen, hogy a Petals for Armor rövidítése, a P. Armor kísértetiesen hasonlít a Paramore-ra.)

Az elsőre különös hangzásvilágot képviselő dalhoz készült, Tennessee államban forgatott (még különösebb) videót az a Warren Fu rendezte, aki korábban a Rose-Colored Boy kisfilmjén is együtt dolgozott a Paramore-ral. A klip történetét Hayley, Warren és Lindsey Byrnes álmodták meg.

A dal szövegét és annak fordítását hamarosan közzétesszük itt és Facebook-oldalunkon is!

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Szokatlan klippel érkezett meg Hayley új dala, a Leave It Alone

A május 8-án érkező album legújabb előszele.