Az Instagramon engedte szabadjára érzéseit a fotós.

Szívhez szóló monológban köszönte meg a Paramore támogatását Lindsey Byrnes

Lindsey-t szerintünk senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen az elmúlt évtized során talán neki köszönhetjük a legtöbb fotósorozatot, ami az együttesről készült. Byrnes nemcsak fotósként volt a banda mellett ez időszakban, hanem barátként is, hiszen Hayley-vel hosszú évek óta mély kapcsolatot ápolnak. A fényképész a Forumban adott koncert után úgy döntött, az Instagramon köszöni meg a rengeteg támogatást, amit eddig a zenekartól kapott:

A Paramore az egyik legkedvencebb együttesem. Hayley Williams annyi értékes dolgot tanított már nekem, hogy egyszerűen nincs annyi hely, hogy mindazt ide leírjam. Egyet mégis megosztok veletek: a tegnap esti beszélgetésünket. Arról társalogtunk, néha mennyire nehéz elengedni és csak hagyni a művészetünket úgy, ahogy van. Értékelni azt, amilyen, még akkor is, ha éppen nem sikerült hajszálpontosan ugyanúgy megvalósítani a fejünkből a gondolatot, ahogy szerettük volna. Talán azért, mert ennek épp így kell akkor történnie. Mint ez a fotó, amit tegnap este lőttem a Forumban. A fejemben picit másképp képzeltem el. Néha annyira akarom azt, hogy az emberek az én szememmel lássanak, hogy nem hagyom a pillanatokat annak lenni, amik. Büszke vagyok erre a képre és arra, hogy hagyom annak lenni, ami. Ez pedig egy megörökített pillanat a Paramore életéből, mikor teltházas koncertet adtak több ezer rajongó előtt úgy, hogy bármiféle támogatást kaptak volna a rádióállomásoktól. [A rádiók nem játsszák az együttes új dalait – a szerk.] Ez egy fotó egy olyan zenekarról, aminek a tagjai mind olyan személyiségek, akiket tisztelek és nagyon, nagyon imádok. Ez egy fotó egy olyan zenekarról a színpadon, amelyik hitt a művészetemben és szenvedélyemben az elmúlt egy évtizedben. Ők azok az emberek, akik segítettek a munkáimnak alakot ölteni. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, mennyit fejlődött a zenéjük, a koncertjeik, a jelenlétük és az üzenetük, amit átadnak. Amikor legelőször láttam őket, nem gondoltam, hogy valaha még annál is jobbak lehetnek, mégis minden alkalommal felülmúlják a képzeletem. Annyiszor sírtam már és lettem libabőrös, miközben láttam őket élőben játszani, DE ezúttal zokogtam, és odaszaladtam Briant megölelni, aki végigkíséri őket ezen az úton. Nagyon szeretlek titeket, srácok, és köszönöm, hogy engeditek, hogy ki- és beszálljak ebbe az érába, és hogy támogattok és ösztönöztök, hogy én is egyre jobb legyek abban, amit csinálok, pont, ahogy ti is. #afterlaughter – Örökké hálás vagyok.

– írta Lindsey a fentebb látható kép mellé. A fotóst egyébként a Rose-Colored Boy videoklipjében is láthattátok korábban.

Fontos még megemlítenünk, hogy a Paramore tegnap lezárta az After Laughter utolsó turnéját, a Tour Five-ot is. Utolsó fellépésük (ami természetesen már nem a turné keretein belül zajlik) Nashville-ben lesz szeptemberben. Információk szerint azzal a fellépéssel együtt a zenekar le is zárja az ötödik album éráját és újra visszavonul.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?