Illetve a héten Hayley újra kiosztott pár újságírót a Twitteren.

Heti összefoglaló: véget ért a Tour Three, Hayley és Brian címlapot kaptak

Hayley megemlékezett a Cranberries tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnőjéről

A hét elején váratlanul elhunyt a legendás Cranberries énekesnője, Dolores O’Riordan, aki többek között Hayley-t is inspirálta karrierje során. Kedvenc frontasszonyunk az alábbi tweettel tisztelgett Dolores emléke előtt:

Ez a kedvenc Cranberries-dalom. Sose volt olyan, hogy ne sírtam volna, mikor ezt hallgattam, szóval… tessék. #np

Hayley és Brian a Native Magazine címlapján szerepelnek

Mondjuk úgy, ők lettek a lap e havi cover girljei. A Good Dye Young egyébként a múlt héten váltott arculatot, erről az akkori összefoglalónkban írtunk egy keveset. (Igazából tömören annyi történt, hogy egy shopify-os honlapról egy WordPress motorosra költöztek, és ezzel együtt lecserélték régi arculatukat is.)

Alf születésnapját a héten ünnepelték

Január 17-én ünnepelte Alf a negyedik születésnapját. Hayley természetesen több képet is posztolt ez alkalomból.

4 years old today. my peanut butter pie guy. ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Hayley from Paramore (@yelyahwilliams) on

Kiakadt a Buzz magazin egy cikkére Hayley

Nyilván újból arról van szó, hogy a bandát Hayley szólókarrierjeként emlegették. Az ominózus cikkre így reagált a Twitteren az énekesnő:

Sosem fogom megérteni azokat a kritikusokat, akik eleve úgy jönnek el a koncertünkre, hogy már tudják, mit fognak írni. Egy pillanatra sem néznek mögém a színpadon, csak azért, mert én vagyok a frontember, mégis kritizálják a zenésztársaimat, akik KIBASZOTT tehetségesek (legyen szó akár a velünk turnézó session-zenészekről, akár a bandatagokról). Nem tudom, néhányan mit várnak a srácoktól, mi nem fogjuk Zac dobfelszerelését vele együtt a levegőben forgatni, Taylor sem fog repkedni, miközben a legnehezebb dallamokat pengeti. Ha a koncertünkre jössz, azért tedd, hogy igazi élőzenét láss olyan emberektől, akik tényleg odateszik magukat. Az After Laughter a lényeg. 100%-ban megértem, ha valakinek nem tetszik, csak kérem, senki ne használja a kritikáját arra, hogy szénné alázzon 7 olyan embert, akik tényleg odateszik magukat. Ha egyáltalán nem tudod értékelni a zenénket, lehet, hogy még annyit sem tudsz, mint amennyit szeretnél elhitetni az emberekkel.

Jelölték a Paramore-t az NME Awardson

A Legjobb nemzetközi banda kategóriában kaptak jelölést a srácok, akik a Haimmal, a Migosszal, a The Killersszel, a The Nationallel és a Foo Fightersszel szállnak versenybe a címért. A nyerteseket február 14-én hirdetik ki, addig is ezen a linken tudtok rájuk szavazni.

A Paramore a Big Issue North címlapján

Vagyis inkább Hayley? Legalábbis a felirat alapján…

Meghallgatta a rajongók kérését a zenekar

A Twitteren hetek óta ömlöttek a #26forManchester hashtaggel ellátott tweetek, amellyel arra kérték az együttest, játsszák a 26-et is a városban. A dal ugyanis nem szerepelt a Tour Three setlistjén, ám a fanok mégis szerették volna hallani, ugyanis tavaly épp abban az arénában történt Ariana Grande koncertjén a terrortámadás, amelyben a Paramore a héten játszott.

A banda meghallgatta a rajongók kérését, és eljátszották a dalt. Íme a videó, benne Hayley felvezető beszédével:

Véget ért a Tour Three

Ennyi volt, véget is ért az After Laughter-éra harmadik turnéja, amely mindössze kb. másfél hétig tartott, és Európa egy kis részét érintette. A Paramore hamarosan átrepül a világ másik oldalára, ugyanis 8-án Melbourne-ben kezdetét veszi a Tour Four.

Kedvenceink közzé is tettek egy képet az Instagramon, melyen a mewithoutYou tagjaival látszanak. A Tour Fouron a Bleachers kíséri majd útján a Paramore-t.

Íme, a Parahoy merch-készlete

Bár csak áprilisban indul harmadik, rajongókkal közös luxusvakációjára a banda, mind a 2600 jegy már réges-rég elkelt. Íme azok a szuvenírek, amiket a rajongók megvásárolhatnak majd a merch-asztalnál.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?