Főoldal / Cikkek és interjúfordítások / Hat Grammy-jelölésre terjesztették elő a Paramore-t
Kredit: twitter/paramofe

Hat Grammy-jelölésre terjesztették elő a Paramore-t

Január 18-án tartják majd a 60. Grammy-gálát a New York-i Madison Square Gardenben, legkedvencebb stílusfüggetlen bandánk pedig – ha minden igaz – újra esélyes lehet arra, hogy aranyfonográffal térjen haza az estről.

Mint tudjuk, a Paramore-t már többször jelölték Grammy-díjra, ám a sok nominációt végül csak 2015-ben sikerült először szobrocskára váltani, mikor is a Legjobb rockdal címet az Ain’t It Funnak ítélték meg. Az idén megjelent After Laughterrel pedig új lehetőségek nyíltak a zenekar számára, ugyanis a kiadó előterjesztette a lemezt a Legjobb popalbum és az Év albuma kategóriában való jelölésre. Mi több, a Hard Timest szeretnék viszontlátni az Év felvétele, az Év dala, az Év legjobb előadása egy popbandától, illetve az Év videoklipje kategóriákban.

Azt, hogy valóban jelölik-e őket ezekért a címekért, november 28-án tudjuk meg, ugyanis a hivatalos bejelentésig még egy hónapot várnunk kell.

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Szívhez szóló monológban köszönte meg a Paramore támogatását Lindsey Byrnes

Az Instagramon engedte szabadjára érzéseit a fotós.