Kedvenc Grammy-díjas együttesünk újabb aranyfonográfra lehet esélyes.

Hat Grammy-jelölésre terjesztették elő a Paramore-t

Január 18-án tartják majd a 60. Grammy-gálát a New York-i Madison Square Gardenben, legkedvencebb stílusfüggetlen bandánk pedig – ha minden igaz – újra esélyes lehet arra, hogy aranyfonográffal térjen haza az estről.

Mint tudjuk, a Paramore-t már többször jelölték Grammy-díjra, ám a sok nominációt végül csak 2015-ben sikerült először szobrocskára váltani, mikor is a Legjobb rockdal címet az Ain’t It Funnak ítélték meg. Az idén megjelent After Laughterrel pedig új lehetőségek nyíltak a zenekar számára, ugyanis a kiadó előterjesztette a lemezt a Legjobb popalbum és az Év albuma kategóriában való jelölésre. Mi több, a Hard Timest szeretnék viszontlátni az Év felvétele, az Év dala, az Év legjobb előadása egy popbandától, illetve az Év videoklipje kategóriákban.

Azt, hogy valóban jelölik-e őket ezekért a címekért, november 28-án tudjuk meg, ugyanis a hivatalos bejelentésig még egy hónapot várnunk kell.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?