A Twitteren osztotta meg gondolatait az énekesnő.

Így reagált Hayley Chester Bennington halálára

A művészeknek késztetésük van gyönyörűt alkotni ebbe a világba, ami sokszor annyira sötét tud lenni. Teljesen logikus, hogy épp ezért ők azok, akik ennyire tudatában vannak a sok rossznak… és talán épp ez teszi őket még sebezhetőbbé? Nem tudom. Az élet könyörtelen tud lenni. Fáj a szívem Chester családjáért/zenekaráért/barátaiért/rajongóiért.

– reagált Hayley annak hírére a Twitteren (itt és itt), hogy két napja a zenevilág egy újabb legendát vesztett el Chester Bennington személyében. Mint ti is hallhattatok róla, a ’96-tól aktív Linkin Park frontembere öngyilkosságot követett el a napokban, halálával pedig hat gyermeket, sok barátot és még több rajongót hagyott háta mögött. A Linkin Park egyébként májusban dobta piacra új albumát, melynek legújabb kislemezes dalát épp Chester halálának napján tették közzé. Az együttes pár nappal a Paramore előtt játszott a Volt fesztiválon.

A Paramore Hungary részvétét nyilvánítja minden családtagnak, hozzátartozónak, barátnak, zenésztársnak és rajongónak!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?