Ezekről a hírekről maradhattál le az elmúlt héten!

Heti összefoglaló: Lezárult a per Jeremyvel, két új tetkót villantott Hayley

Sokszor elmondtuk, hogy sajnos nincs már annyi időnk az oldalra, mint amennyit szeretnénk, és ennek az egyik legnagyobb hátulütője, hogy nem tudunk minden hírről külön cikket írni, ezért találtuk ki, hogy ismét visszatérünk a heti összefoglalókkal! Ezentúl minden vasárnap délután összefoglaljuk az aktuális hét történéseit, hogy mégse maradjatok le a Paramore-ral kapcsolatos hírekről! (Tudjuk, ma hétfő van.)

Szóval az elmúlt napok legnagyobb eseményei a következők:

Lezárult a bírósági per Jeremyvel

Ugye mi is beszámoltunk róla, hogy mióta Jeremy 2015 végén kiszállt a Paramore-ból, Hayley-vel összevissza perelték egymást. Nos, úgy látszik, ennek a hercehurcának vége, ugyanis az After Laughter megjelenésének napján, 2017. május 12-én lezárult a jogvita a két fél között. Részleteket egyelőre nem tudunk, hírünket a Tennessean beszámolójára alapozzuk.

Jön a harmadik Parahoy!

2014 és 2016 után 2018-ban is megrendezik a Parahoy!-t, és az első felvonáshoz hasonlóan ezúttal is Miamiból luxushajókáznak a Bahamákra. Az út április 6. és 10. között zajlik majd, és bár egyelőre vendégelőadókat még nem jelentettek be, biztosak lehetünk benne, hogy ismét nagy nevek vesznek részt a munkával egybekötött kikapcsolódásban.

Megjelent három promóciós kép is a Parahoy!-hoz. Ti is szívesen mennétek a bahamai PARA-dicsomba, ugye? Kattintsatok a képekre a nagyobb méretért!

Újra koncertezni kezdett a banda

Két fellépésen is túl vannak, a turnészezon pedig hamarosan kezdődik, aminek keretein belül Magyarországon is fellépnek. Képeket a Jimmy Kimmel Live-ban adott fellépésről itt, a KROQ Weenie Roast-os koncertről pedig itt találtok. Alább pedig egy videó a szerencsétlenül eső Hayley-ről, aki a bukfenc után jót nevetett magán.

Debütált a Billboard 200-on az After Laughter

Amíg a negyedik stúdiólemezből megjelenése hetén 106 000 példány kelt el, addig az After Laughterből mindössze 67 000 (ebből 53 000 fizikai formátumban – ergo cédében). Szóval az ötödik album így csak a hatodik helyen debütált a Billboard 200-on, nem sikerült az első helyen bemutatkoznia, mint elődjének. Szerkesztőink véleményét, kritikáját egyébként itt olvashatjátok a koronggal kapcsolatban.

Két új tetkót varratott Hayley

Az, hogy újra elkezdtek koncertezni, nem jelenthet mást, csak azt, hogy újra sok-sok kép jön majd az együttesről. Ilyen fotókon szúrtuk ki, hogy Hayley-nek bizony két új tetkója is van, mégpedig az alábbiak:

Az „AL” felirat egyértelműen az After Laughtert szimbolizálja, a mellette lévő vonalrajz pedig egyelőre még nem nyert megfejtést, de sokak szerint valamiféle szemüveg lehet.

Új ajándéktárgyak várhatók a webshopba

Köztük ez a Hard Times-os póló az énekesnővel.

Felkerültek az After Laughter dalszövegfordításai a honlapunkra

Yup, yup, a No Friend kivételével az összes új dal szövege felkerült a paramore.hu-ra mind angol, mind magyar nyelven. Amint találunk egy épkézláb angol szöveget a No Friendhez, természetesen az is megjelenik majd a listán a többi között!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?