Kedden és szerdán nagy bejelentésekre számíthatunk.

Ez lenne az új Paramore-album címe?

Holnap lesz 4 éves a Paramore Hungary, és ha van valami, amit a négy év alatt megfigyeltünk, az az, hogy az új dalok és klipek általában mindig kedden érkeznek, úgyhogy talán még logikus is lenne az, hogy virradóra emiatt cserélte le mindenhol a profil- és borítóképét az együttes egy rózsaszínes-lilás, égbolthoz hasonlító valamire. Nemcsak a zenekar, de a bandatagok profiljain is.

Now I walk under a pink sky

A lényeg, hogy ez a sok-sok képcsere a Facebookon, a Twitteren, a YouTube-on és az Instagramon biztos valaminek az előszele, és pletykák szerint Hayley egyik új tweetje, amit a Paramore hivatalos profiljáról is megosztottak, az albumcímre utalhat.

A hindsight egy olyan angol kifejezés, amit akkor használnak, mikor valaki utólag bölcs és előrelátó, a 100/100 pedig arra utalhat, hogy elkészültek a lemezzel. A kocsival való tolatás jóllehet talán a stúdióból való távozást jelképezi.

Ezek nyilván csak rajongói spekulációk a Twitterről és a Facebookról, azonban ha mégis igaznak bizonyulnak, szerdán még ennél is sokkal nagyobb bejelentésre számíthattok, amiről egyelőre még nem beszélhetünk.

Úgyhogy bizonyuljanak csak igaznak a spekulációk, és addig se felejtsük el, hogy nemrégiben már forgattak valamit!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?