A sokszor kommentár nélkül publikált stúdiós képek után Hayley egy rövid monológot is megosztott velünk a hamarosan érkező új albummal kapcsolatban.

Megtörte az új albumot körülvevő csendet Hayley

Nagyjából egy évvel ezelőtt elkezdtük megírni és felvenni az ötödik album dalait. Gondoltuk, hogy a negyedik, önmagunkról elnevezett lemezt nehéz lesz überelni, és nem meglepő módon így is lett. Bár a jelenlegi éned hasonlítása a korábbihoz még mindig jobb, mintha valaki máshoz mérnéd magad, még így is ártalmas. Rá kellett jönnöm, hogy csak akkor tudok a jelenre koncentrálni, ha búcsút intek a múltnak. A múltunk mindig remek támogatás, de lehet egy horrorfilm, csapda vagy pajzs is… de nem véletlenül a múlt. A pihenés után mindig arra kell koncentrálni, amit a jövő hozhat.

írta Hayley az Instagramon a fentebb látható kép mellé a Paramore ötödik albuma kapcsán, mely az ígéretek szerint az idei év elején érkezik.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?