Kedvenc zenekarunk egy forradalmian új projekt megvalósításához járul hozzá egy új dallal még szeptemberben.

Jótékonysági dalt készít az új album érkezése előtt a Paramore

Jeremy Cowart amerikai fotós forradalmi új projekttel állt elő, amely a Purpose Hotel névre hallgat. A terve az, hogy Nashville-ből kiindulva egy olyan szállodaláncot alakítson ki, melyben minden egyes elem jótékony célt szolgál. Az internet díjából befolyt összeg például egy embercsempészet ellen küzdő alapítványnak megy majd, a bútorok összerakását olyan emberekre bízzák, akik rászorulnak a munkára, a szappanokat és samponokat pedig olyan nők fogják készíteni, akik korábban erőszakkal, szenvedélybetegségekkel és egyéb nehézségekkel küzdöttek. A hotel összes szobája egy-egy szegény gyermek tandíját szponzorálja majd, az ajtókra pedig ki lesz tűzve mindegyikük története.

A projekt megvalósításának segítéséhez egy adományokat gyűjtő lemez is hozzájárul majd, így Jeremy álma valósággá válhat. A művész felkereste néhány barátját és korábbi ügyfelét, arra kérve őket, vegyenek részt a The Purpose Hotel címet viselő korongon.

Olyan zenészeket kerestem, akik nem csak úgy muzsikálnak, hanem célokat szeretnének elérni és segíteni a zenéjükkel és képviselik az értékeket, melyekben hisznek.

– nyilatkozta Cowart.

Az előadók: Andy Davis, Dave Barnes, Hawk in Paris, Imogen Heap, Jill and Kate, Johnnyswim, Katie Herzig, Lauren Daigle, Leagues, Marc Scibilia, Matt Stanfield, Matt Wertz, NEEDTOBREATHE, Phillip LaRue, Remedy Drive, Secret Nation, Sleeping at Last, The Daylights, Trent Dabbs és a Paramore. A dalok már ebben a hónapban, azaz szeptemberben elérhetőek lesznek (a projekt támogatásával letölthetővé válik az album), így most már tényként kezelhetjük, hogy még az ötödik lemez érkezése előtt hallhatunk egy új dalt kedvenc zenekarunktól.

A Purpose Hotel nem az új albumunk promóciója, csupán valami, amin együtt dolgozunk a helyi közösséggel.

– tette hozzá Hayley.

Update: a srácok mégse készítettek új dalt, hanem egy már meglévőt jelentetnek meg a jótékonysági albumon — mint kiderült Hayley ezen tweetjéből. 🙁

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?