Az Egyesült Államokban a hétvégén ünnepelték az anyukákat, egy rajongó pedig Hayley-t is felköszöntötte.

Hayley-t is felköszöntötték anyák napja alkalmából

Épp Hayley twitteres profilját lurkásztuk tegnap este, és az általa lájkolt tweetek között rábukkantunk egy facebookos bejegyzés képernyőmentésére, amelyben egy bizonyos Salem Delacœur nevű lány az énekesnőt is felköszöntötte anyák napja alkalmából. (Az Egyesült Államokban ugyanis ezt május második vasárnapján ünneplik.)

Az eredeti bejegyzést itt olvashatjátok, alább pedig a magyar fordítást.

Boldog anyák napját, Hayley Williams. Lányok ezreinek vagy a példaképe szerte a világon. Nemcsak azt érzékelteted velünk folyamatosan, hogy teljesen rendben van, ha önmagunkat adjuk, de hangoztatod, hogy erre még büszkének is kell lennünk. Kiállsz azon lányok mellett, akiknek nincs erejük, hogy hallassák a hangjuk, és megmutatod mindannyiunknak, hogy a remény a végső cél. Megtanítottad nekünk, hogy bármire képesek vagyunk, és hogy tökre király kedvesnek lenni. Megtanítottad nekünk, ha kiálljuk a rosszabb időket is, amellett, hogy erősebbek és bölcsebbek leszünk, elfogadóbbá válunk másokkal és magunkkal szemben is. Megmutattad, hogyan állhatunk ki az idióta fiúkkal szemben, akik a beleegyezésünk nélkül csókolnak meg, és megmutattad, hogy az is rendben van, ha megbocsátunk ugyanezeknek a srácoknak.
Talán nem vagy az anyukám, de egy egész generációt neveltél fel (és biztos vagyok benne, hogy Alf szeretné, ha valaki tudatná veled, mennyire különleges vagy, hiszen tudod, biztos vagyok benne, hogy kutyaként elég nehezen megy neki az érzéseiről beszélni.)

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?