Ősrégi dalok domináltak az első Paramore-koncert setlistjén.

Így zajlott a Parahoy első két napja

Tegnapelőtt hagyta el a kikötőt a Parahoy luxushajója, a Fekete Gyöngy, melynek fedélzetén idén is 2000 rajongó élvezheti a kikapcsolódást kedvenc zenekara mellett. Az első napot rögtön egy kiadós Paramore-koncerttel kezdték, amivel megadták a löketet a Miamiből Cozumelbe tartó útnak.

Az első nap

Az együttes első idei (és első Jeremy nélküli) koncertjén 17 dalt adtak elő, cím és sorrend szerint:

  1. Brighter
  2. Emergency
  3. Here We Go Again (+ One-Armed Scissor outro!!!)
  4. Never Let This Go
  5. Pressure
  6. Whoa
  7. My Heart
  8. Last Hope
  9. For A Pessimist, I’m Pretty Optimistic
  10. Looking Up
  11. Careful
  12. Renegade
  13. When It Rains
  14. Ignorance
  15. Born For This
  16. Part II
  17. Ain’t It Fun

Ahogy láthatjátok, a dallista felét kb. az All We Know Is Falling trackjei teszik ki, ami szerintünk egész klassz dolog, hiszen akik odamentek, nem a rádióból folyó számokra és mainstream slágerekre kíváncsiak. Épp ezért a setlisten csak öt kislemezes dal volt (Emergency, Pressure, Careful, Ignorance, Ain’t It Fun).

A jó minőségű koncertfelvételekre egyébként a hajóút végéig várnunk kell valószínűleg, hiszen a Fekete Gyöngyön hatalmas összegeket kell fizetni sajnos az internetkapcsolatért, mobilnetről meg nem biztos, hogy előnyös feltölteni egy másfél órás koncertet a YouTube-ra.

Jeremy helyét egyébként Jon Howard bátyja, Joey vette át, így most (átmenetileg?) ő az együttes basszusgitárosa. Róla annyit kell tudnotok, hogy gitártechnikusként dolgozik, és már hosszú évek óta a Paramore mögötti csapat tagja, szóval tegnaptól két York és két Howard van a zenekarban. Na meg ugye Hayley és Aaron, akik gyermekkoruk óta ismerik egymást.

Visszatérve a fellépésre, a koncert végén az énekesnő pár másodpercig még elmerengett a színpadon, mikor Taylor odament és váratlanul átölelte őt. Ezután – egy kis túlzással – konkrétan mindenki majdnem sírógörcsöt kapott a helyszínen. Mondjuk meg is értjük, hogy miért.

A szombati napon egy csomó program és show volt még. Színpadra lépett a mewithoutYou, az X Ambassadors, Lights, a Chvrches és a New Found Glory is. Lights koncertjével egy időben a rajongók nevezhettek a pengetőhajító-versenyre, illetve a New Found Glory alatt karaoke is volt egy másik helyszínen.

A második nap

Hatodikán is menetrend szerint mentek a dolgok: sor került a mewithoutYou, az X Ambassadors és a New Found Glory második fellépésére, illetve  a Vacationer is színpadra lépett ezen a napon. Megtartották a bingózást a Chvrchesszel, volt pingpongbajnokság is, és a rajongók három hosszú órán át fotózkodhattak Hayley-vel és Taylorral a Paraoke előtt.

A tegnap a Paraprom szellemében telt, így a bálra Hayley fodrásza kicsinosított két szerencsést, akiken elsőként alkalmazta az énekesnő áprilisban érkező hajfestékeit. Az első parahoyos tetoválások is elkészültek már.

Kedvenc frontasszonyunk – miután eljárta a Gangnam Style röhejes táncát – azt mondta, ez a hajóút mára egy olyan dologgá vált, ami szervesen is a Paramore-hoz tartozik, ezért terveik szerint kétévenként megrendezik. Szóval lehet spórolni!

Ők voltak azok a szerencsések (szerencsétlenek? 󾌴), akiket Brian tegnap kicsinosított a Paraprom előtt. 😀 Ilyen szí…

Posted by Paramore Hungary on Monday, March 7, 2016

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?