Nem csak hajfestékeivel hódítja meg a szépségipart Hayley! Minden, amit tudnod kell az új cégéről!

Sminktermékek, rúzsok, körömlakkok. Jöhetnek?

Hayley tegnapelőtt hivatalosan is bemutatta hajfestékmárkáját, amiről akkor információk hiányában nem tudtunk bővebben írni, viszont mára már egész sok részletet sikerült összekaparnunk nektek!

Tudtátok például, hogy az énekesnő termékei vegánok, és nem tesztelik őket állatokon?

Ami annyit jelent, hogy a PETA-logó is helyet kapott a hajfestéktégelyeken, hiszen Hayley legújabb projektjének cikkei mind „kegyetlenségtől mentesek”.

A Good Dye Young márkanevet 2015. május 8-án védette le Franklinben a Beware Of You nevű cég, melyről egyébként korábban is hallhattatok pletyka szintjén, hiszen úgy volt, hogy maguk a hajfestékek kapják ezt a 2010-ben született kifejezést névként.

image1Magyarországon kaphatók lesznek a festékek? Ha igen, mennyiért?

Igen, kaphatók lesznek, ahogy azt egy új interjúban Hayley elmondta a WWD-nek: globális forgalmazást terveznek, és színenként 14 dollárba kerülnek majd, ami kb. 4000 forintnak felel meg.

Hayley célja a mi bátorításunk – különösen, ha a hajunkról van szó. Ám ez kölcsönös, hiszen elmondása szerint mi ösztönöztük őt arra, hogy belevágjon ebbe a hatalmas, és számára meglehetősen új kalandba, melyet teljes egészében ő maga finanszírozott.

Azt akartam elérni, hogy az otthoni fodrászkodás többé ne tűnjön olyan félelmetesnek.

– mondta, majd megjegyezte, hogy az önkifejezés számára azt jelenti, mikor reggelente felébred, megkérdezi önmagától: „ki is akarok ma lenni?”

Egyébként igazából nem is hajfestékről beszélünk, hanem egy féltartós hajszínezőről, amin kedvencünk Brian O’Connorral (ugye, őt már senkinek sem kell bemutatunk?) és Erik Hooverrel (l’Oréal!) dolgozott együtt az elmúlt négy év során. A produktumok – melyek használat közben ápolják is a hajat, professzionális pigmentekkel, illat- és méreganyagmentesen készültek – első körben egyelőre csak öt színben lesznek kaphatók. Mint írtuk, minden összetevő vegán, állatokon nem tesztelték őket.

A Rock Lobster élénkpiros, a Blue Ruin értelemszerűen kék, az Ex-Girl vibráló rózsaszín, a Steal My Sunshine napsárga, a Riot pedig egy magas oktánszámú narancs. (Hayley-nek a két utóbbi a személyes kedvence.) A festési instrukciók amúgy egyszerű rajzokkal lesznek illusztrálva a megszokott, hosszú leírások helyett.

A csapat nem mellesleg gőzerővel dolgozik egy szőkítőn, illetve egyéb eszközökön, mint pl. újrahasználható kikeverőtálka, ecset, valamint egy hígító, mellyel egyedi pasztellszíneket csalhatunk majd elő.

Következő Előző
unnamed
Josh Dun a Twenty One Pilotsból!
julia
julia2
Untitled-1
Untitled-2
Untitled-1
Következő Előző

Az április 15-étől rendelhető kollekciót Hayley már a Parahoy alatt is reklámozza.

Elsősorban a rajongók bátorítottak, hogy belevágjak ebbe, úgyhogy azt akartam, hogy ők is lássák először!

Épp ezért a mai Paraprom előtt Brian kicsinosít két szerencsést a luxushajón, a makeover alatt pedig a Good Dye Youngot is használni fogja rajtuk.

Na de milyen cég is a Beware Of You?

A Trademarkia céginfói alapján már 2010-ben bejegyezték a vállalkozást, ami nem csak hajfestékeket fog forgalmazni a jövőben, ugyanis a Good Dye Young védjegy alatt jogosult még sminktermékek, rúzsok, szájfények és körömlakkok áruba bocsátására is.

A Trademarkia megemlít B.O.Y. és Beware Of You márkanév alatt még olyan termékeket, mint ruházati cikkek (pólók, pulcsik, zoknik, nadrágok, farmerek, rövidnacik, fehérneműk, cipők, sapkák, hajpántok/kendők, mindenféle táskák és hasitasik), ékszerek, parfümök, fürdéshez és testápoláshoz használatos készítmények, különböző krémek, tusfürdők, masszázsolajak, hintőpor, szappanok, hajápolószerek, illetve nem gyógyászati célú bőrápolók. Ezeknél a státusz egyébként 2010/2012 óta „dead”, így egyelőre elvetett projekteknek tűnnek, de jó tudni, hogy Hayley ezeken is elgondolkozott.

A kifejezés jelentéséről itt olvashatsz
A kifejezés jelentéséről itt olvashatsz

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?