Vagyis megvan a márkanév és a logó, illetve az első promóciós fotók is publikálásra kerültek!

Hayley elindította saját hajfestékmárkáját!

Véééééégre! Legalább 2014 – ha nem a Misery Business-korszak – óta várunk erre a pillanatra! Hayley elindította önálló, hajfestékeket gyártó cégét!

Rengeteg idő és még annál is több belefektetett munka van a hamarosan piacra kerülő termékek mögött, ahogy azt maga az énekesnő is tweetelte pár perce:

Teljesen ki vagyok akadva – a legjobb értelemben! Éveken át dolgoztunk ezen. Nem tudtam volna megcsinálni Brian nélkül! ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK MAGUNKRA!

– csiripelte az örömhírt, és köszönte meg a sok segítséget fodrászának, Briannek.

A bejelentés bármiféle előzetes reklám nélkül történt meg: rögtön kiderült a márkanév és napvilágot látott a logó, szóval lehet izgulni!


Vagyis mégis totál igazunk volt a múltkor, és tényleg promóciós fotókat lőttek, ráadásul nem is akárkikkel.

Josh Dun a Twenty One Pilotsból!
Josh Dun a Twenty One Pilotsból!
Rosalina Young sminkmester is a cég egyik arca
Rosalina Young sminkmester is a cég egyik arca

A Good Dye Young néven futó termékek sorsát már követhetitek is a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon! Illetve a honlap is elindult, ahová ti is regisztrálhattok, hogy minél hamarabb rendelhessetek a hajfestékekből. Már nem lehet olyan messze az igazi rajt sem!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?