Desmond Child világhírű dalszerző tegnapi, Budapesten tartott előadása során elárulta, melyik neves producerrel dolgozik együtt jelenleg a Paramore!

Svéd dalszerző-producerrel dolgozik a Paramore

Legalábbis, ha hihetünk Desmond Child magyar származású, világhírű dalszerző-szövegírónak, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Livin’ On A Prayer a Bon Jovitól, a Livin La Vida Loca Ricky Martintól, vagy épp a Waking Up In Vegas Katy Perrytől.

Desmond tegnap Budapesten tartott előadása során teltház előtt beszélt karrierje legfontosabb állomásairól, sztorikat mesélt a legnagyobb sztárokról és a zeneipar jelenlegi helyzete is szóba került. Arra a kérdésre, hogy mit tanácsol a magyar szerzőknek, azt válaszolta, vegyék alapul a svéd példát. A beszélgetés ezen pontján Desmond név szerint is megemlített néhányat a legfontosabb svéd szerzők közül, így Andreas Carlsson neve is elhangzott, akiről azt is elárulta: jelenleg éppen a Paramore-ral dolgozik egy vadonatúj anyagon!

Vagyis ha a dalszerző jól informált és kedvenc bandánk valóban Andreasszal írja a soron következő Paramore-album dalait, akkor Hayley-ék olyan illusztris társaságba kerülnek majd a svéd slágergyáros partnereiként, amelynek olyan világsztárok a tagjai, mint Britney Spears, a Backstreet Boys, az *NSYNC, a Westlife, Céline Dion, vagy Katy Perry. De mielőtt bárki megijedne, Carlsson nemcsak fiúbandákkal és popelőadókkal dolgozott együtt karrierje során, hiszen olyan rocklegendák is kérték már fel közös munkára, mint a Bon Jovi, a Def Leppard, a Europe, vagy a KISS énekese, Paul Stanley.

Az előrehaladt állapotból arra merünk következtetni, talán két nap múlva a Parahoy!-on felcsendül már legalább egy új dal!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?