Még szokni kell, hogy Williams helyett Gilbertként kell emlegetni.

Minden, amit tudni akartál Hayley-ék hétvégén tartott esküvőjéről

Mint megírtuk, Hayley szombaton férjhez ment, és felvette Chad nevét, így ezentúl ha nem is Hayley Gilbertként, de minimum Hayley Williams-Gilbertként kell emlegetnünk őt. (Pontosan még nem tudjuk, melyik a hivatalos, de mindenesetre szokni kell.)

Az esküvőt nagyon szűk körben tartották meg, mindössze ötvenen voltak jelen a legközelebbi családtagok és barátok közül. A ceremónia helyszínéül az énekesnő második szülővárosában található Franklin Theatre szolgált, ahonnan egyébként ti is több fotót láthattatok a Facebook-oldalunk legaktuálisabb albumában.

Untitled-1
A szerelmesek nyolcévnyi járás után végül 2016. február 20-án kötötték össze az életüket

A pár az első táncot Gracie Field Around the World című 1957-es dalára járta el, Hayley-t pedig az apukája és a nagypapája közösen kísérték az oltárhoz, ahol örök hűséget fogadtak egymásnak Chaddel. A pár punk stílusú esküvőjéhez tartozott továbbá a Puckett’s Gro nevű étteremben tartott fogadás a belvárosban (mindössze két perc gyalogútra a Franklin Theatre-től), ami után a násznép – a Paramore és a New Found Glory tagjait is beleértve – áttáncolta az éjszakát Anthony Adams és a The Nite Owls élő fellépéseire.

Untitled-1

Az énekesnő se a menyasszonyi ruháját, se a haját, se sminkjét nem vitte túlzásba – szerencsére –, habár ígért különböző dolgokat. Többek között ezt, amiből végül csak annyi lett, hogy Leeloo helyet kapott a tortán, amit a Five Daughters cukrászda készített híres és egyedi „100 rétegű” fánkjaik alapján (korábban még sosem sütöttek hasonlót, ez volt az első alkalom). A három emelet más és más ízű volt, az édesség tetején pedig, mint említettük, ehető akciófigurák voltak: az Ötödik elem Leelooja mellett a Kincsvadászok Sloth nevű karaktere is helyet kapott a csúcson! És ha ez nem lenne elég, a cukrászda továbbá 100 darab különleges, egyedi fánkot is készített az eseményre, különböző vegán és paleo verziókban, és mindegyiken egy vicces mondat kapott helyet, mint pl. „Tetszik a popód!” és „Annyira punk-rock vagy!”

Untitled-1
Annyira punk-rock vagy!

Szóval a ruhára visszatérve: ugye tavaly előkerült Hayley-ről pár lesifotó, amint a híres Vera Wang szalonjából távozott, így nem volt nehéz kitalálni, hogy ő tervezte azt a fehér csodát, ami alá lazán felvett egy Jadon névre keresztelt Martens-bakancsot. (Nem is ő lenne!) Az éjszaka során amúgy többször átöltözött, a kedvencünk mégis az az egyedileg készített UNIF-darab volt, melyen Chad neve volt olvasható. Ezt a baseballpólót egy topshopos szoknyával párosította, az összeállításhoz pedig egy magas szárú Vans-cipőt vett fel. A vőlegényen Ben Sherman márkájú ruhadarabok voltak.

Ezek a bakancsok már lassan a védjegyeivé válnak!
Ezek a bakancsok már lassan a védjegyeivé válnak!

A násznépről annyit, hogy szomorúan konstatáltuk, hogy Charlavail (egyik legrégebbi barátnő) nem tudott elmenni az esküvőre, viszont ott voltak olyanok, mint pl. Carah Faye vagy Chad oldalán CM Punk. Sokan arra voltak még kíváncsiak, vajon Taylor Swift tiszteletét teszi-e vagy sem (mert annak idején Josh és Jenna menyegzőjére elment, ami egyébként kulisszatitkok szerint az első esküvő volt az életében, amin jelen volt, és erről természetesen később dalt is írt, amiben elénekli, Hayley mennyire rosszul érezte magát stb.), de ő se volt ott, mert aznap egy másik barátnője házasságkötésén szolgált nyoszolyólányként.

Untitled-1

A gerlepár „nászútra” jövő héten indul, ugyanis 4-én másodszor is elhagyja a kikötőt a Parahoy luxushajója, kétezer rajongóval a fedélzetén.

Nagyon sok boldogságot Gilbertéknek!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?