Elgondolkodtató bejegyzést találtunk a Tumblren.

De miért mondják azt, hogy a Paramore egy szólókarrier?

Megint tumbliztunk, és megint belefutottunk valamibe, ami ezúttal nem egy jól sikerült zenei mix, hanem egy elgondolkoztató, mélyen ironikus írás, ami Hayley törekvéseit az emberek véleményével állítja szembe. Az eredetit (amit egy nap alatt közel 7500 felhasználó reblogolt) kicsit átírtuk, de a lényeg nagyjából ugyanaz.

Hayley Williams: Tinédzserként az összes ajánlatot elutasítja, amit egy szólókarrier beindítására tesznek a kiadók, mert a barátaival szeretne zenélni.

Hayley Williams: Annyira kiborul, mikor a basszusgitáros elhagyja a bandát, hogy a debütáló lemezük dalszövegeit és albumborítóját neki szentelik.

Hayley Williams: 17 évesen rájön, hogy több figyelmet kap a többieknél, ezért mérgében csinál egy pólót „A Paramore egy banda” felirattal, hogy emlékeztesse az embereket: a srácok is ugyanúgy a zenekar részei. A pólót turnékon viseli, majd később a szövegét spanyolra is lefordítja.

Hayley Williams: Biztosra megy, hogy mindenki, aki a színpadon van, meg van becsülve, ezért bemutatja őket egyesével a koncerteken. Még a turnézenészeket is, mert tudja, hogy ők is keményen dolgoznak.

Hayley Williams: Beszól a riportereknek/magazinoknak/híroldalaknak, akik kivágják a cikkekből/videókból a dolgokat, amiket a fiúk mondtak.

Hayley Williams: Elmondja, hogy a bandatársai mennyit dolgoznak és mennyi mindent beleadnak egy-egy albumba.

Hayley Williams: Ideges lesz egy operatőr miatt, aki a fellépésen csak őt veszi a kamerával, ezért közli, hogy valamit nagyon rosszul csinál, és elküldi őt a fenébe.

Hayley Williams: Mielőtt belevágna valamibe a zenekaron kívül – pl. más előadók dalaiban való közreműködés –, megkérdezi társait, nem bánják-e. Aztán kikötést tesz a projektben, hogy Hayley Williams of Paramore-ként krediteljék, hogy mindenkit tudja; egy nagyobb csapat része, nem pedig egy szólóelőadó.

Hayley Williams: Játszik basszusgitáron, gitáron, dobon, zongorán, tud énekelni, és tökéletesen alkalmas arra, hogy szólóelőadó legyen belőle, de mégis a barátaival dolgozik, mert már a gondolatát sem szereti annak, hogy szólózzon.

Ezekkel ellentétben.

Emberek: Tök nyilvánvaló, hogy a Paramore-t csak egy szólóprojektként használja fel.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?