Lol.

Josh Farro: „Boldog lennék, ha újra a Paramore tagja lehetnék”

Az interjúfordítás előtt egy gyors összefoglaló az elmúlt évekből [KREDIT]:

  • 2010: Josh Farro futószalagról lepattant bandának nevezi a Paramore-t, ami szerinte Hayley szólóprojektje. Állítása szerint kettejük életfelfogása totál ellentétes, uhh! Hayley apja egy p*cs. Cseppet sem hiányzik neki a Paramore.
  • 2011: A megkeseredett Josh Farro keserű megjegyzéseket tesz a Twitteren, mikor megjelenik a Monster.
  • 2012: Josh Farro előadja, hogy megbánta, amit tett, de igazából azt a búcsúlevelet nem is ő írta, hanem az öccse, Zac, Josh mindvégig csendben volt. Emlékeztek a Zackel közös bandájára, a Novel Americanre? Na, az ekkor oszlott fel.
  • 2013: *Tücsökciripelés*
  • 2014: Josh Farro egyszemélyes bandát alapít Farro néven, és hogy promózni tudja: „MEGBOCSÁTOK A PARAMORE-NAK A RENGETEG ROSSZ DOLOGÉRT, AMIT VELEM TETTEK!!! IMÁDOM AZ ÚJ ALBUMUKAT, ÉS GRATULA A GRAMMY-JELÖLÉSÉRT!!!” Aztán megváltoztatta hirtelen a twitteres bemutatkozását: „Ex-Paramore-tag”, majd elkezdett koncertjegyeket árulni úgy mint Josh Farro from Paramore.
  • 2015: Josh Farro elkezd egy lehetséges újraegyesülésről magyarázni a legnagyobb zenei magazinok címlapjain, „ÉS MINDENKI HALLGASSA MEG AZ ÚJ DALT!!! ÚJ ALBUM!!! A PARAMORE A LEGJOBB DOLOG A VILÁGON, MINDENT MEGBÁNTAM, AMIT MONDTAM, DE NEM KÉREK BOCSÁNATOT!!! FEBRUÁRBAN ÚJ ALBUM!!!”
  • *Mindenki hányásig rosszul van Joshtól.*

Túlzás nélkül, ez történt az elmúlt fél évtizedben, és a kiválásának ötödik évfordulója alkalmából jövő hónapban lefordítjuk nektek a gyönyörű búcsúlevelét, amit Zac ő írt.

Szóval a lényeg:

Josh az Alternative Pressnek adott interjút, amiben arról beszél, hogy az elmúlt években mennyire megismerte önmagát és a megbocsátás erejét.

Igyekszem nem a múltban élni. Bár régen ezt tettem, a lelkednek nem tesz jót. Valami okból kifolyólag mindig azokat bántjuk, akiket a legjobban szeretünk. Nem tudom, miért, ilyen az élet. Ha visszamehetnék az időben, biztosan nem írnám meg azt a levelet, de az eltelt évekkel tanul az ember.

– kezdte bölcs mondanivalóját azzal, hogy nem él a múltban, majd két mondattal később elmesélte, mit tenne másképp a múltban.

A magazin szerint Josh jó viszonyban van Hayley-vel, Jeremyvel és Taylorral, egyik fél sem rosszindulatú. Ebből kifolyólag pedig már az újraegyesülésre is mer gondolni:

Nem akarok semmit se siettetni, de halálbiztos, hogy benne lennék. Még nem látom tisztán, hogy ez megtörténne a jövőben, de természetesen reménykedem.

Ami a legdurvább:

Hayley Josh dalpremieres bejegyzéseit lájkolgatja a Twitteren*, a húga, Erica meg másfél napja anyaoroszlánként védi Josht a Facebookon, amit most nem másolunk be, mert nem szívesen tesszük közzé az elérhetőségeit, de nagyon hosszú sorokon keresztül azt taglalja, hogy szerinte mindenki megérdemel egy második esélyt, mi, rajongók pedig tartozunk azzal, hogy hagyjuk ezt maguk közt elrendezni, mert ha úgy döntenek, hogy visszafogadják őt, véleményünk lehet, de beleszólásunk nem – és amúgy is, szerinte magától értetődően tetszene minden rajongónak az, amit ők együtt csinálnának újra. Nagyjából ez volt a lényege a mondanivalójának.

* Josh is lájkolgat a Twitteren, csak ő ilyeneket, miközben igyekszik elhitetni mindazt, amit leírtunk.

tumblr_n5swqbaF5h1rkpfb0o1_400

Nem értünk semmit, és lehet, hogy a fentebb leírtak elfogultak (de igazak) voltak, viszont amit szeretnénk:

11141779_455642424592313_880318421339713113_n

Ha tagjai vagytok a közösségi oldallá alakult honlapunknak, írjátok meg hozzászólásban a véleményeteket! Ha még nem, regisztráljatok!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?