Az énekesnő egy barátja számolt be egy ijesztő régi történetről.

Hisztérikus rajongók támadtak Hayley-re Szingapúrban

A therunout.com ma megjelent cikke azt taglalja, vajon a hírességek és rajongóik közötti távolságot valójában a fanok generálják-e. Az író legextrémebb példaként egy Hayley-vel 2009-ben közösen átélt helyzetről mesél:

Egy Comic Conra látogattunk el Szingapúrban Hayley-vel és a zenekari crew néhány tagjával, mert mindannyian elég nagy kockák vagyunk. Ahogy sétálgattunk, néhányan kiszúrták Hayley-t, és ő tök udvariasan, kedvesen reagált. Utána azonban elkezdett terjedni a hír, és az emberek már nem a beöltözött jelmezeseket figyelték, hanem hozzá rohangáltak, hogy találkozhassanak vele. A semmiből egyszer csak megjelent néhány igazi lesifotós is, és a kamerák kattogásának hangja alapján kezdtem azt hinni, hogy gépfegyverrel lőnek ránk. Nagyon bizarr, Ryan közlegény megmentése-szerű jelenet következett: beugrottunk egy bódé mögé, a crew pedig megpróbálta haladásra bírni az embereket. Hayley rám nézett és azt mondta: »Bárcsak úgy lóghatnék itt, mint bárki más!«

🙁 🙁 🙁

A teljes cikket eredeti nyelven itt olvashatjátok el, alább pedig egy, a leírtakhoz hasonló felvétel 2011-ből.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?