Azon kívül, hogy az égvilágon semmit?

Mit lehet tudni Hayley és Chad esküvőjéről?

Tömören: semmit, talán már meg is tartották. Igazából azóta, hogy tavaly karácsonykor Chad megkérte Hayley kezét – mint azt január 1-jén megtudtuk –, és Chad diszkréten felkérte Zedd-det DJ-nek szeptemberre (amit mindenki úgy értett, hogy akkor kelnek egybe), az égvilágon konkrétan szó sem esett a dologról. Egy-két interjúban Hayley elmondta, hogy nehezen hozza össze a banda körüli dolgokat, az érkező, saját márkás hajfestékeket és a menyegzőt, de többet ő sem nyilatkozott. Illetve egyszer készültek róla lesifotók, ahogy a híres Vera Wang szalonjából távozott.

Ez a kép a leánykérés éjszakáján készült
Ez a kép a leánykérés éjszakáján készült

Pletykák persze mindig vannak. Az aktuális kedvencünk az, hogy pár hete egy oldal – ami 2013-ban lehozta, hogy Hayley terhes, majd rá egy hétre pedig azt írta, hogy meghalt ő is és a baba is – arról számolt be, hogy egy rajongó új gyűrűt vélt felfedezni kedvenc énekesnőnk ujján, amiről képi bizonyítékuk nincs, meglepő módon, így nincs alátámasztása annak, hogy már összeházasodtak volna. Ezzel szemben pedig a legfrissebb találgatások arról szólnak, hogy mivel Chad nem hord gyűrűt, biztosan nem mondták még ki azt a bizonyos igent. Csak ugye ezzel meg az a baj, hogy Gilbert Instagramját végiglurkászva mindegyik képén – ahogy az alábbin is, ami egy múlt heti koncerten készült – láthatunk egy karikagyűrűt. Ráadásul nem is akárhol, hanem a jobb kezén, ami amúgy a házasságra utal. Kattintsatok a fotóra, hogy nagyban is megvizsgálhassátok.

12186682_508670172622871_2026271235393666251_o

Mi teljesen, mármint T E L J E S E N elvesztettük a fonalat. Szerkesztőink egymás közt folyamatosan ezen vitatkoznak, de abban mindketten egyetértenek, hogy 2015-ben szinte esélytelen úgy egy esküvőt megtartani, hogy egy fotó se kerüljön ki, szóval arra tippelnénk, hogy ennek a szervezése is ugyanúgy elcsúszott, mint a tavalyra ígért hajfestékeké.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?