Készül Zac Farro második stúdióalbuma

Bár a Farro tesók már lassan öt éve kiléptek a bandából, és nem is tudjuk, közületek hányan követik figyelemmel azóta a munkásságukat, de mi elfogultak vagyunk Zac karrierjével és az első teljes hosszú albumával (amit alább meg is hallgathattok), szóval gondoltuk, beszámolunk róla, hogy hamarosan érkezik a második.

Mióta ő és Josh otthagyták 2010 végén a Paramore-t, az együttes állandó dobos nélkül maradt, így konkrétan az elmúlt öt évben már hatan fordultak meg a helyén (Josh Freese, Jason Pierce, Hayden Scott, Ilan Rubin, Miles McPherson és jelenleg Aaron Gillespie). Mi sajnos nem látunk esélyt arra, hogy valaha is visszatérne, bár Taylorral olyan jó barátok a mai napig, hogy hetente posztolnak közös képet, és Taylor már játszott Zac egy koncertjén is.

headed to LA to record the second album and this is why.

Posted by Halfnoise on Friday, October 16, 2015

Szóval a lényeg: Zac a napos Los Angelesbe utazott, hogy elkészítse második stúdióalbumát, míg bátyja, Josh már öt éve ígérgeti a sajátját, de mindössze csak egy dalt kaptunk tőle, amit azóta már törölt is a YouTube-ról. De azért itt még meg lehet hallgatni. A fiatalabbik Farro amúgy két nappal a Paramore-ból való távozás után alapította meg új bandáját – akkor még Tunnel néven futottak, de ezt a nevet már mások használták, így az utóbbi években HalfNoise-ként hallhattatok róluk. Többek között mondjuk onnan, hogy maga Hayley is elég sokat dicséri a munkásságukat a Twitteren és különböző interjúkban.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?