Aranyosan, egy rövid Björk-dalt felhasználva írja le kettejük kapcsolatát.

Így írja le a Hayley-vel való távkapcsolatot Chad

Chadet kedvenc Björk-dalairól kérdezte a Team Rock a napokban, ő pedig a tízes listán felsorolt egy olyan számot is, melyet Hayley-hez köt. Így nyilatkozott róla:

— Az Unravel egy nagyon egyszerű dal. Nagyon rövid is, de ez mindig az egyik kedvencem volt.

Mikor távol vagy, szétesik a szívem / Lassan elfoszlik, mint egy fonalgombolyag / Az ördög mosolyogva hajtja be / Szerelmünket, mint egy fonalgombolyagot / Nem is adja vissza / Így mikor visszatérsz, új szerelmet kell alkotnunk

Ez az egész dal szövege. Egész életemben olyan kapcsolatokban éltem, ahol távol voltam a páromtól, és Hayley-vel is egyértelműen távkapcsolatban élünk a mai napig. Turnézunk, és van, hogy három hónapig nem látjuk egymást, aztán mikor hazamegyünk, van egy időszak, amikor újra egymásba szeretünk. Még mindig ugyanazok az emberek vagyunk, viszont három hónapig külön éltünk és egyénileg változtunk, így amikor újra együtt vagyunk, újra egymáshoz kell szoknunk, és ez szerintem csodálatos. Olyan, mintha újra és újra szerelembe esnénk, és szerintem az Unravel dalszövege tökéletesen írja le ezt.

Mit gondoltok erről az aranyos történetről? Regisztráljatok a közösségi oldallá avanzsált honlapunkra és írjátok le hozzászólásban a véleményeteket!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?