APMAs 2015: nézd vissza Hayley köszönőbeszédét és fellépését!

Pár órával a tegnapi (magyar idő szerint ma hajnali) díjátadó előtt tweetelte Hayley, hogy sajnos Taylor és Jeremy nem mennek el a rendezvényre, és ő is csak a New Found Gloryval közös fellépésére ugrik be, még a vörös szőnyegen se jelenik meg. Ennek elenére készült róla pár fotó, amiken látható a tegnapi alkalomra készült lila haja, melyet kedvenc fodrásza és egyik legjobb barátja, Brian készített neki – természetesen kimosható festékkel.

A Paramore-t három kategóriában is nominálták (Legjobb banda élőben, Legjobb énekesnő – Hayley Williams, Legelkötelezettebb rajongók – Parafamily), melyek közül kedvencünknek sikerült elvinnie a nevéhez fűződő jelölés díját.

Szeretek funkot énekelni, punkot, popot és mindenféle zenét, de mégis a legjobban Paramore-t szeretek énekelni.

– hangzott el a szájából, mikor átvette az est legelső trófeáját.

Köszönőbeszédét alább nézhetitek vissza, míg a New Found Gloryval közös fellépését a cikk tetején! (Őszintén, nem tudjuk eldönteni, hogy a közönség vagy a hangosítás volt rosszabb…) A dalt stúdióminőségben itt hallgathatjátok meg.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Káromkodós outrót kapott a Dead Horse

Három dalt adott elő a Tiny Desk koncert keretében, melyet a Dead Horse-szal zárt.

Vélemény, hozzászólás?