Idén azok is nyomon követhetik a gála eseményeit, akik nem az Egyesült Államokban élnek. Nézd élőben a díjátadót és a dalpremiert!

APMAs 2015: itt nézheted élőben a díjátadót és a dalpremiert

Idén újra megrendezésre kerül az Alternative Press Music Awards, és ezúttal azok is nyomon követhetik a gála eseményeit, akik nem az Egyesült Államokban élnek.

Több hónapon keresztül szavazhattunk a Paramore-ra (legjobb banda élőben), Hayley-re (legjobb énekesnő) és magunkra (legelkötelezettebb rajongók), és holnapután végre kiderül, sikerült-e valamelyik díjat bezsebelnünk. Ami viszont még ennél is jobban izgat minket, az a New Found Glory és Hayley közös fellépése, melyen először adják elő közös dalukat, a holnaputántól megvásárolható Vicious Love című szerzeményt.

Ha szeretnétek élőben nézni a rangos rendezvényt, holnapután (23-án) 00:30 körül csekkoljátok az AltPress YouTube-csatornáját a streamért!

Update:

A vártnál korábban megjelent a Vicious Love!

Update 2:

Taylor és Jeremy nem mennek el az átadóra, sőt Hayley is csak a fellépésre ugrik be, a vörös szőnyegen se jelenik meg.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?