A két dallal a számítógépes játékokban hallható Paramore-slágerek száma hatra nő.

Új videojátékokban lesznek hallhatók a Paramore slágerei

Azok, akik régebb óta követnek minket, biztos észrevették már, hogy nagyon szeretünk azzal eldicsekedni, hogy Hayley volt a legelső női karakter a Guitar Hero történetében, de hát mennyire hízelgő már, hogy a tervezők gondolkodás nélkül őt kérték fel a „szereplésre”?

Nemrég egy újabb hasonló megtiszteltetés érte az énekesnőt és a bandát, hiszen két daluk, a Now és a Still Into You is bekerülnek az idén ősszel megjelenő Guitar Hero Live-ba, sőt az utóbbi a Rock Band 4-ba is, így a Pressure, a Crushcrushcrush, a Misery Business és a That’s What You Get után ezzel a két nótával a számítógépes játékokban hallható Paramore-dalok száma hatra nő.

Ha beleásnátok magatokat egy kicsit mélyebben a témába, itt meghallgathatjátok, milyen a Pressure halandzsázva – „Sims nyelven” –, itt pedig egy lecsupaszított (kicsit talán tuctucos) Crusht hallgathattok meg, ami mellett az ajánlott videóknál még több finomságot találtok.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?