Az énekesnő a Twitteren mondta el véleményét az idei Warped Tourral kapcsolatban.

Hayley: „Többé nem lehet kifogás, hogy »a fiúk már csak ilyenek«”

Hayley pár napja ismét a Twittert választotta arra, hogy véleményt nyilvánítson egy problémával kapcsolatban. A posztokat egy másik felhasználó panasza váltotta ki, aki arra hívta fel a figyelmet, mennyire nincs rendben, hogy egy olyan előadót engednek fellépni, akit nemrég kiskorú lányok szexuális zaklatásával vádoltak meg. Hayley a következőket írta:

Meglepően erős perverz/kizsákmányoló hangulat veszi körül a turnét idén. Mi történt a mi szcénánkkal?

– csiripelte először, majd a következő választ kapta…:

Elkeserítő azt látni, hogy a jelenlegi és jövőbeli Vans Warped Tour-generáció azt látja, hogy az ilyen viselkedést el kell tűrni.

– … amire így reagált:

Még hiszek benned, szcéna! Követelj jobbat, mert jobbat érdemelsz. Többé nem lehet kifogás, hogy a „fiúk már csak ilyenek.”

Persze kedvencünk nem nevezte nevén azt, akiről tweetelt, a legnagyobb rockzenei magazinok mégis mind úgy hozták le a hírt, hogy Hayley a Front Porch Step frontemberének üzenget. Erre így reagált:

Nem emlékszem arra, hogy bárkit is megneveztem volna, de kinek nem inge… Akárhogy is, ügyes kattintásgeneráló [a cikk címe].

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?