Jövő hónapban debütál Hayley és a New Found Glory közös dala

Hónapokkal ezelőtt bejelentették már, hogy az idei Alternative Press Music Awardson Hayley csatlakozik a New Found Glory mellé egy fellépés erejéig, de csak pár órája derült ki, pontosan miről is van szó. A pop-punk együttes ugyanis hamarosan stúdióba vonul, hogy a tavaly megjelent albumukon kiadott Vicious Love című számot újra felvegye (az eredeti verziót fent meghallgathatjátok), ezúttal kedvenc énekesnőnk kíséretében, majd bemutathassa a rangos díjátadón.

Hayley-nek nem ez lesz az első kollaborációja egyébként a srácokkal, a frontemberrel például feldolgozták a Bed Intruder Songot, Chaddel pedig szintén a jövő hónapban érkeznek egy közös dallal.

Optimistán (vagy naivan) még mindig reménykedünk abban, hogy Hball elkíséri a bandát a nyári turnékra – ha már közös daluk is lesz, a Paramore-nak pedig jövő márciusig nincs egy darab fellépése sem –, és így talán ő is ellátogathat a Strand fesztiválra.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?