Egy év elteltével újra nekiálltunk a Paramore-ral kapcsolatos érdekes tények keresésének, íme, 12+1 dolog, amit eddig nem tudhattál a bandáról és tagjairól!

12 dolog, amit eddig nem tudhattál a Paramore-ról III.

Egy év telt el a cikksorozatunk előző része óta, ezért úgy döntöttünk, újra nekiállunk a Paramore-ral kapcsolatos érdekes tények keresésének, és ezúttal is sikerült találnunk egy tucatot – köztük olyanokat, melyeket eddig mi sem ismertünk. Íme, 12+1 dolog, amit eddig nem tudhattál a bandáról és tagjairól!

1. Az önmagukról elnevezett albumukon 20 dalt adtak ki, ám összesen 23-at írtak rá. Ezek közül az egyik a True, amit eddig még nem hallhattunk.

2. Mielőtt megállapodtak volna a Paramore név mellett, Astrophelnek és Drop Deadnek is hívták magukat.

3. A Born for This „We want the airwaves back!” sorát Hayley a svéd Refused együttes Liberation Frequency című számából kölcsönözte, és csak utána jelentették meg saját dalukat, miután a legendás zenészek mindegyike rábólintott. Előtte így szólt a dal.

4. Mielőtt a Paramore-hoz hasonlítottak volna szinte minden olyan pop-rock együttest, melynek az élén lány áll, őket hasonlították Avril Lavigne-hez. Hayley-ék egy időben ezért viccből feldolgozták a Sk8ter Boit a fellépéseiken.

5. A When It Rains Hayley egy barátjának öngyilkosságáról szól.

6. Annak ellenére, hogy Taylor balkezes, jobb kézzel gitározik.

7. Amellett, hogy számtalan sikersorozatban hallhattuk már a dalaikat, mint például a Vámpírnaplók, a Pletykafészek és az NCIS, a CSI kilencedik évadjának kilencedik epizódja nagyrészt rájuk épült. A történet szerint két srác jegyet vett a Final Riot! egyik állomására, de a koncert előtt meghaltak, a nyomozók pedig azt igyekeznek kideríteni, vajon hogyan, és kik ültek a helyükön a show ideje alatt. A sorozat epizódjában felcsendül a That’s What You Get, illetve az egyik megvásárolt koncertjegyet is láthatjuk, amiről a szakértők három ujjlenyomatot is levesznek.

8. Az I’m Not Angry Anymore-t akkor írta az együttes, mikor nagy nehezen próbálták befejezni a Last Hope dalszövegét. A Holiday-t pedig akkor, mikor Taylor épp kaját ment vásárolni – tippünk szerint Top Rament.

9. A This Circle-t Hayley elmondása szerint nagyban a Dredg együttes Sanzen című száma ihlette.

10. A Looking Up eredeti címe It’s Not a Dream Anymore lett volna.

Untitled-1

11. Hayley 16 éves kora körül többször fogyasztott alkoholt azért, hogy úgy érezze, beilleszkedett a nála idősebb férfiak közé a turnék során. Ám 2007-ben elhatározta: többet nem nyúl italhoz azért, hogy mások kedvére tegyen, csak akkor iszik, ha ő maga szeretné úgy.

12. Az Escape Route-ot szinte egy teljes éven át írták.

+1: Hayley követ a Tumblrön egy bizonyos lesbianswholooklikejustinbieber (leszbikusok, akik úgy néznek ki, mint Justin Bieber) nevű felhasználót.

A sorozat előző részei:

12 dolog, amit eddig nem tudhattál a Paramore-ról
12 dolog, amit eddig nem tudhattál a Paramore-ról II.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?