Bár a kezdetektől jelen volt a banda életében, hivatalosan csak 2009-ben csatlakozott. Így köszöntötték őt hat éve a többiek!

Hat éve csatlakozott a bandába Taylor

Bár a kezdetektől jelen volt az együttes életében, szülei kérésére előbb befejezte iskolai tanulmányait és csak utána, 2009-ben csatlakozott hivatalosan is a zenekarba. Így köszöntötték őt hat éve LiveJournal-oldalukon a többiek:

Elismerjük, hogy ez már régóta esedékes. Hát igen. De végre eljött ez a nap is! Mind a négyen (Hayley, Zac, Josh és Jeremy) büszkén jelentjük be, hogy Taylor York, aki már több mint két éve a Paramore turnézenésze, immáron hivatalosan is tagja a bandának!

Ha esetleg nem tudtátok volna – és valószínűleg nem tudtátok –, Taylor a kezdetektől fogva része volt a Paramore életének. Talán még a kezdetek előtt is. Segített néhány “rajongói kedvenc” dal megírásában, mint például a Conspiracy a debütáló albumunkról, az All We Know Is Fallingról, vagy a That’s What You Get a RIOT!-ről. Szóval, amint látjátok, tényleg nincs senki más, aki jobban illene az együttesbe.

Tehát minden további nélkül, bemutatjuk a legújabb és legutolsó kiegészítését a Paramore-nak:

TAYLOR BENJAIN YORKOT 😐

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Kiderült, miről szól a Paramore első dala

Az Instagramon mesélt a Conspiracy mondanivalójáról Hayley.

Vélemény, hozzászólás?