Lezárták a szavazást és kihirdették a Kerrang! Awards nyerteseit.

Idén is Hayley lett az év legnépszerűbb tweetelője

Az elmúlt évben csipogott a menstruáció és a haja színének összefüggéséről, millió kutyás fotóval spamelte tele a hírfolyamunk, és legalább ugyanennyi selfie-t is közzétett. Komolyra fordítva: hallatta hangját a feminizmus, a rasszizmus és a melegek jogai kapcsán. Kiállt maga, Taylor és Jeremy mellett, mikor a Paramore-t futószalagról ledobott bandának titulálták. Elküldött a fenébe egy operatőrt, mikor az egyik brazíliai koncerten csak őt vette a kamerájával. Sőt, a közösségi oldalon jelentette be eljegyzését is, ami a legnépszerűbb bejegyzésévé vált. Na meg megmentette barátnője, Taylor Swift feltört fiókját. Nagyjából ennyi történt Hayley Twitter-oldalán 2014 nyara óta, és valószínűleg ezekért szavazták meg neki a díjat.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy kedvenc énekesnőnk kapja ezt a címet, hiszen 2012-ben is ő nyert ebben a kategóriában.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?