Az énekesnő a Tumblrön reagált az őt ért negatív kritikákra.

Feminizmusa miatt kell magyarázkodnia Hayley Williamsnek

Hayley az évek során többször hangot adott annak, hogy támogatja a feminizmust, amiért kapott már hideget-meleget. Az énekesnő most úgy döntött, a Tumblrön válaszol néhány ezzel kapcsolatos, a jelek szerint főként negatív kommentárra.

A bejegyzés lefordítva így hangzik:

Olvastam ma pár hozzászólást arról, hogy miért nem lehetek feminista, illetve hogy vajon “jó” feminista vagyok-e. Konkrétan az egyik kommentre válaszolva: 26 éves nőként nem tudok kötődni a Misery Business dalszövegéhez. Már nagyon régóta nem tudok kötődni hozzá. Azokat a sorokat tizenhét éves koromban írtam… bevallottan szűk látókörből. Azt a dalt sohasem szántam egy nagy filozófiai megnyilvánulásnak. Szó szerint egy oldal volt a naplómban, egy olyan pillanatról, amit középiskolásként éltem át.

És ez a vicces abban, ha egy sikeres együttes tagjaként nősz fel. Az emberek betekintést nyernek a naplómba. A múltba és a jelenbe. Az összes jó ÉS rossz és zavarba ejtő részbe!

De én nem szégyenkezem! Ha valamiért hálás vagyok, akkor azért, hogy a tapasztalataim – a hibáimmal együtt – olyan emberré formáltak, akivel boldog vagyok. Ez igaz a dalaimra és az életemre is. Mindig egy kicsit idegtépő, hogy ezt az utat veletek is megosztom, de ha teszek egy lépést hátra, és belegondolok, valójában hatalmas megtiszteltetés, hogy vannak emberek, akik egyáltalán törődnek ezzel.

Összefoglalva: egy 26 éves ember vagyok. És igen, büszke feminista. Csak talán nem tökéletes?

Köszi, hogy elolvastátok.

(U.I.: Fogok írni egy blogbejegyzést a Self-Titled-korszakról és a Writing The Future-ről… hamarosan.)

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?