Hayley minden részletet megosztott hamarosan induló websorozatáról

Mint írtuk nemrég, Hayley saját websorozatot kapott a NYLON alapítóinak új online magazinjában, így bizonyos időközönként olyan házilag forgatott videókkal fog előrukkolni számunkra, melyekben sajátos tippeket ad a szépséget illetően. Csináld-magad tutorialjai többek a szimpla YouTube-videóknál, hiszen a zenét és a make-up témát keresztezve egyedi, a múlt és a jelen sztárjain látott sminkeket mutat be.

Az énekesnővel az MTV készített interjút a Kiss Off-fal kapcsolatban, a tartalmas beszélgetés pedig kitért a legkülönfélébb szépségápolási témákra. A riportot teljes hosszában lefordítottuk nektek:

Szeretnénk tudni, hogyan jött létre a Kiss Off. A te ötleted volt?

— Ismerem a PopularTV.com főszerkesztőjét már egy ideje, és a múltban is nagyon jó élmény volt vele dolgozni. Tavaly nyáron belefutottam vásárlás közben Hollywoodban, és mesélt erről az új projektről. Azt mondta, fontoljam meg, szeretnék-e benne lenni, és most itt vagyunk!

Szerinted mi a jelenlegi szépségrovatok legnagyobb hiányossága?

— Azt akarom, hogy a szépségipar kevésbé szóljon arról — különösen a fiatalok számára –, hogy szociálisan elfogadottá tedd a külsőd, inkább azt kéne üzennie, hogy bátran fejezd ki önmagad, és közben érezd, hogy gyönyörű és király vagy a saját bőrödben.

Miben különböznek majd a videóid az összes többitől ebben a kategóriában?

— Annyi szépségblogot- és oldalt látok arról tweetelni, hogy hogyan kontúrozd az orrod, hogy kisebbnek tűnjön, vagy épp a szád úgy, hogy nagyobbnak. Ne értsetek félre, én is tudom, hogy néha ki akarunk javítani magunkon egy-két dolgot, de ennek mekkora része származik abból, hogy állandóan azt halljuk, hogy nem vagyunk elég jók? A műsorunk még csak gyerekcipőben jár, és vele együtt tanulunk. Szerintem még nem vagyunk profik ezekben a „hogyan csináld” dolgokban, de nem is ez a lényeg! Azt szeretnénk, hogy az emberek váratlan helyeken is keressenek inspirációt, és ne féljenek kipróbálni dolgokat csak úgy, hülyeségből. Meglepődnétek, néha mitől gondoljuk úgy, hogy gyönyörűek vagyunk, és milyen erősnek érezzük magunkat, amikor áthágunk néhány szabályt.

Milyen videókat várhatunk tőled?

— Az első epizódot egy punk-rock film ihlette, és a smink magamra emlékeztetett azokból az időkből, mikor még épp csak elkezdtem ilyesmivel kísérletezni a színpadon. Nem igazán tudtam, mit is csinálok, és persze néha furcsán néztek rám, de hát istenem, annyira királyul éreztem magam odafenn, a MySpace-generációs, sárga csőnacit hordó Ziggy Stardustként. Erről az érzésről szól a műsor. Nem követjük az összes trendet, és nem aggódunk a tökéletes kinézeten. Főleg, hogy a legtöbb rész elején nincs semmi az arcomon. És most nem úgy értem, hogy nude sminket kentünk rá, hanem szó szerint nincs rajta semmi. Nem is néz ki tökéletesnek. Bátorság kellett hozzá, de büszke vagyok magamra emiatt. Hát ilyesmi show lesz ez.

Hol forgattátok a videókat?

— Nagyrészt a Los Angeles-i otthonomban, szintén azért, hogy lássátok, mennyire személyes a dolog. A kedvenc részem az volt, amikor a medence mellett, a saját Hollywood feliratom előtt filmeztünk a két házi dínómmal, Marie Antoinette-tel és Steve Buscemivel.

Milyen fajta sminket szeretsz a legjobban? Profiként tekintesz önmagadra?

— Még ennyi év színpadi smink, megjelenés és divatos esemény után is abban hiszek, hogy a legjobb, ha csak elengeded magad. Úgy csináld, ahogy éppen érzed. Egyáltalán nem vagyok profi, de szerintem az amúgy is fontosabb, hogy magamhoz hű maradjak.

Mit változtatnál a szépségiparon, ha lehetne?

— Az egész társadalmunk — ami tele van eszméletlenül kivételes és gyönyörű emberekkel — érdekében azt kívánom; a szépségipar kevésbé koncentráljon a hibáinkra, és sokkal inkább az egyediség erejére.

Mi a legnagyobb lecke a szépségápolással kapcsolatban, amit idáig tanultál?

— A szépség önmagunk szeretetével alakul ki. Ezt senki nem tudja csak úgy megcsinálni magán. És még ha valaki kívülről el is éri a gyönyörűséget, az múló. Az aljára kell ásnod annak, hogy mitől érzed magad erősnek, okosnak, értékesnek, csinosnak, blablabla. De tényleg belülről jön.

Mi volt a legnagyobb szépségápolási bakid?

— A frufrum alatt leborotválni a hajam vonalát csak azért, hogy a minifrufum is tökéletesen álljon. Nagyon jó volt ahhoz az egy frizurához, viszont most nőnek ott aprócska hajak, amiket próbálok egyforma hosszúságúra hozni. Ah, a rövid frufru annyira élvezetes volt.

Ha már a hajadnál tartunk, annyit változott az évek folyamán! Hogyan döntöd el, milyen szín vagy fazon legyen a következő?

— Általában úgy érzem, belém csap a villám. Az a villám pedig általában a piros, a narancs vagy a sárga valamelyik árnyalata. Ezek a kedvenc hajszíneim, bár most, hogy a saját festékeimen dolgozok, szerintem nemsokára úgy nézek majd ki, mint egy istenverte szivárvány.

És végül, van olyan trend, amit soha nem próbálnál ki?

— Soha ne mondd, hogy soha. (De valószínűleg nem fogom kontúrozni az arcom bármikor a közeljövőben.)

A webszéria, melyet a Paramore Hungary epizódonként feliratozni fog a magyar rajongók számára, március 31-én debütál!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?