Az adweek.com-nak adott interjújában az énekesnő a közösségi oldalakról, kedvenc sorozatairól és telefonos applikációiról mesélt.

Hayley: „Az Instagram tele van trollokkal!”

Hayley-t az adweek.com interjúvolta meg a napokban, a néhány rövid kérdés erejéig tartó beszélgetés során pedig a közösségi oldalakra és televíziózási szokásokra tértek ki.

Mit olvasol el reggelente legelőször?

— Először az e-mailjeimet és az SMS-eimet olvasom el, aztán ha aznap épp én sétáltatom a kutyust, kimegyek vele és közben felmegyek a Twitterre. Kicsit függök tőle, meg kell mondjam.

Kiket követsz?

— Annyi mindenkit. Hírekért és szórakoztatásért a Vice-t és a BuzzFeedet, sőt még a Good Morning Americát is, akik néha igazán bolond sztorikat posztolnak. Leginkább a barátaimat szeretem követni, főleg, amikor távol vagyok az otthonomtól, és tudni akarom, mi van velük.

Mi a helyzet más előadókkal és bandákkal?

— A kiadónknál levő Twenty One Pilots igazán király az online jelenlétet illetően. Mindig vannak új videóik, mindig nagyon friss dolgokat tesznek ki, és sokat beszélgetnek a rajongóikkal. Akit még nagyon szeretek követni, nemcsak a Twitteren, de a Tumblren is, az Taylor Swift. Eszméletlen, ahogy a rajongóival kapcsolatot teremt, és érezteti velük, hogy fontosak.

Fent vagy az Instagramon?

— Fenn voltam. Nem tetszik, hogy akkor is látod a kommenteket, ha nem akarod. Túl sok troll van, és mindegyik megpróbál negatív energiát erőszakolni a napodba. Aztán végül úgy voltam vele, »Tudod mit, nem kell ezt csinálnod!«

Jobban szeretsz online zenét hallgatni, vagy inkább megveszed?

— Nem használok semmilyen streaming szolgáltatást, még sose próbáltam. Nem szándékos tüntetés ez, csupán régimódi vagyok. Még mindig szeretek lemezeket venni.

Milyen tévéműsorokat nézel?

— Mindent nézek. Szinte már kezd ciki lenni… De végül is nem szégyellem. [Nevet] Szeretem a Shark Tankot, megnézem az Esküdt ellenségek és az NCIS minden epizódját. Kedvelem a bugyuta műsorokat is. El sem tudom mondani, mennyire szomorú és egyben kielégítő számomra, hogy teljesen belemerültem a The Bachelor jelenlegi évadába.

Szoktatok a srácokkal sorozatokat darálni, amikor turnéztok?

— Tavaly nyáron egy igazán hosszú turnéra mentünk, és mindannyian odavoltunk a Trónok harcáért, de csak kb. a társaság fele látta az összes részt. Szóval bementünk egy boltba és megvettük az összes évadot, természetesen Blu-ray-en, mert úgy voltam vele, »Ezeket majd megtartom és hazaviszem.« Végül megnéztük az összes részt a koncertek után.

Melyik a kedvenc telefonos alkalmazásod?

— Imádom az Afterlightot. Sok képet csinálok napközben, főleg most, hogy van kutyám. Előveszem a fényképezőt, és szegényke már tudja is, hogyan pózoljon. Úgy van vele, »Oké, essünk túl a dolgon.« Mostanában használtam a Pinterestet is. Nincs igazi falam vagy ilyesmi, inkább csak egy személyes mappa otthoni díszek képeiről, meg receptekről. Valószínűleg ez a legrosszabb Pinterest valaha. Ha bárki megtalálná, olyan csalódottak lennének.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?