Az együttes pár napja adott MTV-s interjújában természetesen szóba került a hónap elején nyert Grammy-díj is.

Hayley egyszerre volt szomorú és boldog Grammy-díja miatt

Az idei év első koncertje előtt adtak interjút az MTV-nek Hayley-ék, a gyors riport során pedig a hónapban nyert Grammy-díjra és az énekesnő szeptemberi esküvőjére tértek ki legfőképp.

Nem igazán tudod, hogyan érezz, mert egyrészt valahol szomorú, mivel szerintem rengeteg fantasztikus női zeneszerző volt már bandák élén – jelentőségteljes dalokkal, politikai vagy társadalmi kinyilatkoztatásokkal vagy más, igazán számító témákkal –, akiket soha nem ismertek el ezen a szinten. De végül is jó érzés, hogy a saját szemszögemből írhattam az életről, és arról, ahogyan én látom, illetve a dolgokról, amiken keresztülmentünk. Az, hogy nő vagyok egy rockegyüttesben, már egyébként is csodás érzés. Már csak ettől is erőteljesnek érzem magam. Remélem, hamarosan jön egy másik lány a mondanivalójával, akit szintén elismernek majd érte.

– mesélt kettős érzéseiről első Grammy-díja kapcsán Hayley.

Szóba került még kedvencünk decemberi eljegyzésére is, melynek apropóján megkérdezték, van-e már lejátszási listája a nagy napra.

Nem tudom, milyen zene lesz az esküvőnkön. Épp ma beszélgettünk arról, hogy én nem vagyok az a fajta ember, aki jó előre megtervezte a fejében a menyegzőjét, szóval sosem álmodoztam róla igazából. Sok barátom volt vele így és néhányan közülük fiatalon is házasodtak, és gyönyörű volt, tök jó volt látni, de én sose voltam az a fajta ember. Jól szórakozom azzal, hogy tanulgatom, hogyan is kell egy esküvőt megszervezni, de igazából fogalmam sincs, mit csinálok. Szerintem jó kis este lesz, akárhogy is alakul.

– mondta.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?