A zenekar önmagáról elnevezett korszakának lezáró turnéja nem éppen úgy indul, ahogy a rajongók remélték.

Botrány az új Paramore-turné körül

A Writing The Future névre keresztelt, áprilisban induló turné, mely eredeti tervek szerint meghittebb, kisebb estekből állna, úgy látszik, nem a rajongók elképzelései szerint alakul.

Bár pár napja a zenekar büszkén jelentette a Twitteren: a New York-i show-ra már el is keltek a jegyek, az igazság azonban az, hogy a belépők többsége az egyik amerikai jegyüzér oldalon, a StubHubon kerül értékesítésre. Az egyik fan így írta le a történteket:

Amikor a pre-sale jegyeket meghirdették, azok sajnos mind a hátsó sorokba szóltak. Mivel elöl szeretnék ülni, kénytelen voltam megvárni a rendes jegyek árusításának napját, azonban amikor reggel tízkor frissítettem az oldalt, addigra már az ÖSSZES belépő el volt adva, így azokat csak darabjaként 113 dollárért (kb. 30 960 Ft) tudtam megvenni. Sajnos ötletem sincs, hogyan tudták az ÖSSZES jegyet egyszerre felvásárolni, és nem a zenekart hibáztatom, de ez sajnos nagyon rosszul alakult.

A történtekről egyelőre úgy tűnik, a zenekar és a kiadó sem tud. Annyi azonban bizonyos, hogy a legtöbb rajongó nem tud ilyen borsos árat kifizetni az eredeti, 35-75 dolláros (kb. 9 590-20 550 Ft) helyett. A legdrágább jegy az oldalon 1 046 dollárba (kb. 286 600 Ft) kerül.

writingthefuture

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?