Nemrég feltörték barátnője közösségi profiljait, és ő volt az első, aki értesítette Taylort a támadásról.

Hayley a Taylor Swiftet ért támadásról nyilatkozott

Hayley-nek végre kifizetődött a Twitter-függősége, ugyanis pár napja egy Lizard Squad nevű csapat feltörte barátnője, Taylor Swift fiókját és arra utasították az énekesnő 51 millió rajongóját, hogy kövessenek be két accountot, különben meztelen fotókat szivárogtatnak ki a countrycsillagról. Kedvencünk aznap (is) a közösségi oldalon lógott órákig, így a bejegyzéseket látva leellenőrizte a megjelölt, gyanúsnak tűnő felhasználókat, majd figyelmeztető SMS-t küldött Taylornak, aki később egy tweetben megköszönte Hayley-nek azt, hogy ő volt az első, aki értesítette őt a támadásról.

Hayley egy ma reggel adott interjúban úgy nyilatkozott Ryan Seacrestnek, hogy ez a legszörnyűbb díj, amit nyerni lehet – utalva a twitteres megszállottságára.

Először azt hittem, hogy talán csak nagyon kedves akar lenni egy olyan személlyel, akinek egyáltalán nincsenek követői. Aztán lecsekkoltam az illető profilját – szokásomhoz híven, mert hát én vagyok a stalkerkirálynő – és nagyon furcsa dolgokat láttam. Olyan dolgokat olvastam ott, amiket Taylor nyilvánosan biztos nem reklámozott volna, így írtam neki egy SMS-t: »Hacsak nincs egy Lizard nevű legjobb barátod vagy valami…«

A Paramore nemsokára csapatként is átvehet egy díjat, ugyanis a február 8-ai Grammy-átadón ők is esélyesek a Legjobb rockdal kategóriában. A poén az, hogy Hayley a jelölésről is a Twitteren keresztül értesült.

A telefonos beszélgetést – melynek során kitértek a karácsonyi eljegyezésre is – teljes hosszában itt hallgathatjátok meg:

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?