Koncertekkel int búcsút a Self-Titled-érának az együttes.

Lezárja 3 éves korszakát a Paramore

2012-ben kezdődtek a negyedik album felvételei, majd egy évvel később a boltok polcaira is került a nagy sikerű korong. Az együttes le kívánja zárni ezt az érát, és valószínűleg most már egy újra szeretne koncentrálni. A Self-Titled-korszaktól való búcsúzás egy turnénak nem nevezett „turnéval” történik majd, melyről a Paramore e-mailben értesítette elsőként a hírlevelükre feliratkozott rajongóit:

Jó érzés lezárni a Self-Titled-korszakunkat. Nagyon személyes és győzelmekkel teli időszak volt ez számunkra. Rosszul tennénk, ha úgy zárnánk le, hogy nem ünnepelnénk meg a rajongóinkkal valami különös módon. Ezért tehát úgy döntöttünk, még jár neki egy utolsó kör. Kisebb show-k, gyönyörű színháztermek… és amúgy ezt nem nevezzük turnénak. Mindegyik este egyfajta esemény, ahogy írtuk: külön kis ünnepély lesz. Elismerjük az elmúlt néhány év történéseit, amiken együtt mentünk keresztül, és közösen várunk minden mást, amit még tartogat nekünk a jövő.

Az ünneplés egy másik módja, hogy egy olyan zenekart hozunk magunkkal, akik sokat segítettek nekünk a legelején, amikor még 500-szor gyorsabban játszottuk az összes dalt a kelleténél, és a hajunk is szörnyű volt. Ha ők nem engedik meg tíz évvel ezelőtt, hogy az előzenekaruk legyünk, talán sosem jutottunk volna el idáig. Szóval ha jöttök majd valamelyik koncertre, mindenképp érjetek oda időben, hogy a Copelandet is láthassátok játszani!

Végül szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki hozzásegített minket ahhoz, hogy ez az album egy mérföldkő legyen a zenekar és mindannyiunk életében. Három éve kezdtük ezt a kalandot, annak reményében, hogy lesz még jövőnk. Most pedig nagyobbak és magabiztosabbak vagyunk, és tudjuk, mi magunk írjuk a saját jövőnket. Titeket is beleértve.

Hayley, Jeremy & Taylor

Az április 27-én kezdődő koncertsorozat dátumait és helyszíneit itt találjátok.

Érdekesség:

2004. május 2-án épp a Copeland előzenekaraként adta legelső koncertjét a Paramore.

4.27 Augusta, GA @ Bell Auditorium – bit.ly/paramore-4274.28 Clearwater, FL @ Ruth Eckerd Hall -…

Posted by Paramore on Thursday, January 22, 2015

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?