Közel hét év járás után jegyezte el párja az énekesnőt.

Bréking: Hayley Williams férjhez megy!

Csak egy korty tejért keltünk fel álmunkból hajnalok hajnalán, aztán „véletlenül” lecsekkoltuk a Facebookot és a Twittert, és azóta se tudunk visszaaludni. Közel hét év járás után Chad eljegyezte Hayley-t!

A New Found Glory gitárosának ez már a második házassága lesz, ugyanis az elsőt épp Hayley miatt dobta félre 2007-ben. Akkori feleségével, Sherri DuPree énekesnővel egy éve sem voltak együtt, mikor a háttérvokalista beadta a válópert. Annak idején sokat szidták egymást a nyilvánosság előtt, dalok is születtek a balhékból – erről itt írtunk.

Az eljegyzés karácsonykor történt – mint Chad beszámolt róla –, és mivel kapcsolatuk már így is negyvenszer hosszabb egy átlagos hollywoodi házasságnál, legnagyobb örömünkre várhatóan nem is fog egyhamar véget érni. A szeptemberben tartandó esküvőhöz a világsztárok mellett természetesen mi is gratulálunk nekik!

cats2

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?