Összefoglaltuk, mi történt az együttes karrierjének 10. évében.

Összefoglaló: ilyen volt a Paramore 10. éve

Idén ünnepelte megalakulásának 10. évfordulóját kedvenc együttesünk, mi pedig tavaly elkezdett sorozatunkat folytatva újra összeszedtük nektek egy áttekintő cikkben mindazt, ami az elmúlt esztendőben történt a bandával. Lássuk az eseményeket hónapokra bontva:

Január

Január második hetében váratlanul megjelent a Stay The Night akusztikus változatának videoklipje, melynek másnapján még nagyobb meglepetés ért minket, ugyanis az ausztrál miniturné kezdetével egy napon bejelentették a MonumenTourt.

A hónapban Hayley, Taylor és Jeremy átvették a Still Into You-ért járt aranylemezeket, énekesnőnk 21-én megerősítette a saját hajfestékmárkájáról szóló pletykákat, 29-én csatlakozott a Fall Out Boyhoz egy duett erejéig, és még aznap megjelentették az Ain’t It Fun videoklipjét, mely 10 világrekordot is megdöntött. Január utolsó napjaiban megjelent Hayley-ről egy fotósorozat, mellyel egy sminkkollekciót reklámozott.

Február

Februárban az együttes fellépett a sztárok focimeccsén, a Celebrity Beach Bowlon.

Március

Március 6-án adta utolsó koncertjét a Parahoy! előtt a banda, négynapos hajóútjukra másnap indultak – erről videók és összefoglalók itt, itt és itt. 14-én felléptek Puerto Ricóban, hogy kárpótolják ottani rajongóikat a tavaly a Voice miatt lemondott show-ért.

Április

A tavasz második hónapjában Hayley „ideiglenesen” szőkére váltott, ami után egészen nyár végéig folyamatosan változtatta hajszínét – képek az összefoglaló alján.

19-én limitált kiadásban kiadták az Ain’t It Funt vinylen a Record Store Day keretein belül, a korong pedig a Best Sellerek közé került.

29-én hatalmas botrány kerekedett, miután Justin Bieber egy Paramore-rajongó alkotását használta új kislemezének borítójaként.

Május

Május 2-án ünnepelte legelső koncertjének tizedik évfordulóját a zenekar. A hónapban nyárköszöntő rendezvényeken léptek fel, illetve az American Idolban, ahol Jennifer Lopez és Keith Urban nagy beleéléssel jammeltek az Ain’t It Funra.

Június

Június 13-án a Good Morning America vendége volt az együttes, hogy a reggeli show-ban előadják három legnépszerűbb slágerüket, köztük a 2014-es nyár slágerének kikiáltott Ain’t It Funt. 19-én elindult a MonumenTour, aminek egy pihenőnapján ellátogatott egy gyermekkórházba a Paramore.

Július

Megjelent egy igen csajos fotósorozat Hayley-ről az Alternative Pressben, mellyel a 22-ei Alternative Press Music Awardsot promózták. 30-án újabb gyermekkórházba látogatott a banda.

Augusztus

Hayley lebetegedett, ami miatt le kellett mondani pár koncertet. A hónap utolsó heteiben headlinerként felléptek a Reading és Leeds fesztiválpároson, ám az énekesnő még mindig nem gyógyult meg teljesen – mégis képes volt ilyen nagy erőfeszítést igénylő hangokat kiénekelni.

Szeptember

Elsején megjelent a Last Hope élő videója, melyet a MonumenTouron vettek fel. 21-én felléptek az iHeart Radio fesztiválon.

Október

Októberben a We Can Survive jótékonysági rendezvényen jelent meg a Paramore, ahol Hayley annyira kitett magáért, hogy playbackeléssel vádolták meg.

November

November 5-én bejelentették azt a jótékonysági garázsvásárt, mellyel Jeremy feleségének alapítványát támogatták. 12-én kiderült, mi az ígért meglepetések közül a nagyobb: a tavaly kiadott album deluxe változata, mely 24-én meg is jelent a Tell Me It’s Okay, a duettes Hate To See Your Heart Break, illetve monumentouros felvételek kíséretében.

15-én kiderült, hogy a Billboard Women In Music Awards egy új kategóriát hirdet, melynek első díjazottja Hayley lesz. 18-án megszületett Justin York kislánya, 23-án a Paramore átlépte a 30 millió lájkot a Facebookon, 27-én véget ért a jótékonysági vásár, ahol igen nagy összeget sikerült összegyűjteni, 28-án pedig Hayley meglepetésként fellépett párja zenekarával, a New Found Gloryval.

December

A hónap harmadik napján bejelentették, hogy kézzel számozott, egyedi, limitált kiadású zoknik eladásával járulnak hozzá az esőerdők megmentéséhez. 5-én újabb csajos fotósorozat jelent meg Hayley-ről, illetve ugyanezen napon az együttes újabb Grammy-jelöléssel gazdagodott, ugyanis az Ain’t It Funt nominálták az egyik kategóriában.

December első hetének végén szinte a teljes fanbase sokkot kapott, mikor Josh Farro gratulált az együttesnek az elismerésért. 12-én megrendezésre került a Women In Music Awards, ahol Hayley megható beszédet követően vette át díját. 20-án Taylor és Jeremy nélkül kedvenc énekesnőnk fellépett Kelly Clarkson jótékonysági koncertjén, ahol előadta az Elvis Presley által híressé tett Blue Christmas című dalt.

Úgy éreztük, Hayley idei hajszínváltásai megérdemelnek egy külön részt az összefoglalóban. Íme:

07szõke1seth4upfronts5ps2idol3gma6kék12

Minden Paramore-rajongónak előre is boldog új évet kíván a Paramore Hungary csapata!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?