Megható beszédet követően vette át Úttörő-díját Hayley – videó

Aki tegnap este túlélte díjátadós posztjaink tucatjainak támadását, és még mindig kíváncsi a gála eseményeire, annak összefoglaltuk, mik történtek minap.

Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre került Billboard Women in Music Awardson több új kategóriában is díjaztak énekesnőket, így történt, hogy Hayley-t az elmúlt 10 évben elért sikereiért, útmutatásaiért és inspiráló, motiváló megnyilvánulásaiért kikiáltották a nők első számú úttörőjének. Beszédét a tőle megszokott stílusban mondta el:

Nagyon köszönöm, hogy itt lehetek, ez annyira király! Leírtam a beszédemet, mert féltem, hogy szemkontaktust létesítek Beyoncéval, és elfelejtek mindent. Na mindegy. Úgy érzem, ez a legnagyszerűbb díj és megtiszteltetés, amit valaha kaphatok, mert ez az üzenet az, amit közvetíteni akarok: a saját szívemet követni, és a dolgokat, amikben hiszek, és egy bandában lenni a két legjobb barátommal, és soha nem csinálni semmi olyat, ami nem az volt, amit akartunk. Úgyhogy csak annyit mondanék, hogy csodálatos és erőteljes dolog, ha azért ünnepelnek, mert az vagy, aki. Szerintem rengeteg lány van a világon, akinek ez az érzés nem adatik meg soha, és annak szeretném szentelni az életemet, hogy éreztessem velük, ők is fontosak. És szeretnék köszönetet mondani azért, mert ma este éreztettétek velem, hogy fontos vagyok. Nagyon köszönöm!

A gálán Taylor és Jeremy is megjelentek, akik azután, hogy Hayley átadta Charli XCX-nek a legjobb slágergyárosnak járó trófeát, kedvencünket és Joy Williamst kísérték, míg elénekelték a Hate To See Your Heart Break (avagy a Paramore diszkográfiájának eddigi egyetlen) duettjét.

Az este rövid interjúkkal folytatódott a színpadon, ami után az Oscar-szelfit utánozva a díjazottak – Aretha Franklin, Idina Menzel, Charlie XCX, Jessie J, Taylor Swift, Ariana Grande és Hayley – elkészítették saját verziójukat a fotóból.

B4rnwTyIIAAaiYW

Hayley érthetően nagyon hálás a megtiszteltetésért, mi pedig végtelenül büszkék vagyunk arra, hogy őt honorálták elsőként ezzel a kitüntetéssel.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?