Dalpremier: Paramore – Tell Me It’s Okay

Tizenkét napja jelentette be az együttes, hogy a novemberre ígért nagyobbik meglepetés – a jótékonysági garázsvásár mellett – a Paramore deluxe kiadása lesz, mely pár perce meg is jelent a Fueled By Ramen gondozásában néhány országban, és hamarosan világszerte is elérhető lesz. Az elmúlt közel két hétben sorozatosan kerültek ki fake és igaz információk a lemezzel kapcsolatban, melynek dallistáján a már megjelentetett 17 dal mellett 12 másikat is találunk, köztük a feljebb meghallgatható, eddig még sosem hallott Tell Me It’s Okay-t.

A Tell Me It’s Okay létezéséről már lassan két éve tudunk, és eddig csupán azért nem hallhattuk, mert az együttesnek nem volt ideje felvenni stúdióban. Ezért jelent meg most is csak demóként. A szám dalszövegfordítását itt találod.

Update:

Hayley és Joy Williams duettjét ide kattintva hallgathatod meg, az egyelőre csak digitálisan megvásárolható albumon helyet foglaló koncertfelvételeket pedig itt lelitek.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Paramore: Februárban új album, itt a címadó dal

Utoljára több mint öt éve rukkoltak elő új zenével.

Vélemény, hozzászólás?