Összeszedtük, szerintünk mik jöhetnek szóba a novemberi meglepetéssel kapcsolatban.

Ez lehet a Paramore novemberi meglepetése

Hayley nemrégiben arról számolt be tweetjeiben, hogy fontos megbeszéléseken vesz részt, illetve hogy ez év novemberében meglepetésekre számíthatunk mi, Paramore-rajongók. Amikor azonban pletykák kaptak szárnyra egy esetleges új albummal kapcsolatban, az énekesnő maga cáfolta a híreszteléseket, ami bár nem zárja ki új dalok megjelenését, hiszen korábban említették, hogy szívesen csinálnának akár egy, a Singles Clubhoz hasonló projektet.

Tavaly Hayley és Taylor egy otthoni stúdióban pózoltak egyik fotójukon, így az sem kizárt, hogy esetleg a Paramore-ról lemaradt néhány dalon dolgoznának még – hiszen nem egy olyan szerzeményről tudunk, amit időhiány miatt nem sikerült rögzíteniük két éve (pl. a Tell Me It’s Okay).

Kedvencünk pár napja elmondta: az egyik novemberi meglepetés a jótékonysági garázsvásár, ám mivel többet is ígért, így összeszedtük nektek azokat a további lehetőségeket, melyeket a zenekar még tartogathat számunkra.

Új DVD

Ezt tartjuk a legvalószínűbbnek, hiszen több monumentouros koncertet is rögzítettek profi kamerák, és már régóta kering a levegőben egy ezzel kapcsolatos találgatás.

2015-ös turné

Arról sajnos semmilyen információnk nincsen, hogy a zenekar akarja-e még legutóbbi, 2013-as albumát turnéztatni, de mivel az idei év nagy részét Amerikában töltötték, nem tartjuk kizártnak, hogy tavasszal esetleg újra Európába látogatnak, hiszen a következő lemezre még várnunk kell.

Új videoklip

Több helyről is érkeztek már azzal kapcsolatos hírek, hogy Hayley szeretné, ha a (One Of Those) Crazy Girls című daluk kislemez lenne, ami magától értetődően azt jelenti, hogy klip is készülne hozzá – viszont ezzel kapcsolatban sincs semmilyen megerősítés. A legutóbbi kisfilm, az Ain’t It Fun január 29-én jelent meg, így ez a lehetőség már javában aktuális lenne.

Best of lemez

A zenekar idén lett 10 éves, így felmerül egy esetleges Best of album kiadása, melyen akár 1-2 új dal is hallható lehetne.

Hajfesték-kollekció

Bár ez azon kevés dolgok közé tartozik, melyeket Hayley a fiúk nélkül csinál, nem kizárt, hogy az idénre ígért saját hajfestékmárkájáról is kiderülnek újabb titkok ebben a hónapban!

Az együttes 8-án adta utolsó idei koncertjét, így a srácok valami igazán nagyra készülhetnek, ha az év vége előtt két teljes hónappal leálltak a fellépésekkel.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?