A radio.com-nak adtak interjút az együttes tagjai.

A Paramore már tűkön ül a visszatérésig

Másfél évvel azután, hogy a Paramore megírta eddigi legsikeresebb, önmagáról elnevezett albumát, turnéra indult a Fall Out Boyjal, és rajongóik máris egy újabb lemezre várnak. A zenekar a radio.com-nak válaszolt az új anyaggal kapcsolatos kérdésekre, ideges mosolyokat váltva.

A menedzsereink azt kérdezik, mi a helyzet a következő anyaggal. Szükségünk van egy kis időre. A fejünk és a testünk is igényel némi pihenést egy ilyen hosszú turné után, az előző lemez munkálatairól nem is beszélve. Nagyon durva volt minden, és most fontos, hogy kipihenjük. Még csak egy perce vagyunk itthon, de máris tűkön ülünk, hogy visszatérhessünk. De tudjátok, szükségünk van a kreativitáshoz némi térre, utazásra, új dolgok kipróbálására.

– mondta Jeremy.

És csak úgy élni. Kell, hogy megéljük a dolgokat, amiket utána kiírunk majd magunkból. Nagyon fontos ez számunkra amúgy is, mert a dalok annyira személyesek. Még nincs miről beszélnünk, de az egy bátorító tény, hogy most kiveszünk egy kis időt, és éljük az életünket.

– tette hozzá Hayley.

Míg az együttes pihenőn van, újra előrukkoltak egy garázsvásárral, melynek bevételeivel az Alice Adams Alapítványt támogatják.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?