Igyekeznek felépíteni egy faházat és egy parkot, mellyel Kat kegyetlenséggel meggyilkolt unokahúga emlékének adóznak.

Jótékonysági garázsvásárt tart a Paramore

Legkedvesebb ruháiktól, videoklipekben, turnékon és tévés szereplésekben viszontlátott outfitjeiktől válnak meg az együttes tagjai, hogy így buzdítsák rajongóikat arra, hogy segítsék Jeremy feleségének jótékonysági célból épülő faházának elkészítését.

Kat akciójáról tudni kell, hogy kegyetlenséggel meggyilkolt unokahúga emlékének adózik azzal, hogy életvidám természetének egyfajta totemet állítva faházat, illetve egy kisebb parkot épít. Kat és a család minden fillérnek és ötletnek örülnek, mellyel előrébb léphetnek egy olyan biztonságos park építésében, mely – mint ők is mondják – boldogságot áraszt magából, ugyanis szerintük kevés ilyen hely jut a fiataloknak.

Az építkezés helyét már ki is szemelték, a pénzösszeget tekintve a kitűzött cél pedig közel 80 millió forintnak megfelelő angol font. A Paramore virtuális kacatvására három körből áll, az első kicsivel több mint fél napja kezdődött. Itt lehet csemegézni a borsos árú ruhák között, amik licitálás útján kelnek majd el, itt pedig Alice Adamsről és a hozzá kapcsolódó alapítványról olvashattok többet angol nyelven.

A park a következő helyszínen épülne meg:

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?