Fiatal zenei tehetségeket támogat Hayley

A reptérre sietve, édesanyja, Cristi Williams társaságában vette fel az alább megtekinthető rövid videót Hayley, melyben elmondja, hogy iskolás évei alatt megtanulta, mennyire fontos a zene intézményekben való oktatása, így biztatásával ő is támogatja a fiatal zenei tehetségeket hazájában.

Hayley-ék egyébként Brazíliába repültek, ahol ma, illetve nyolcadikán állnak színpadra. Az esti show után hazautaznak, majd a jövő hétvégi előtt vissza. Az együttesnek az idei évre más bejelentett koncertje nincs is, csupán Hayley-nek lesz egy kisebb fellépése, ahol várhatóan Kelly Clarksonnal is duettezni fog. Spekulációk szerint a Paramore körüli nagy csend nagy valószínűséggel annak tudható be, hogy a megalakulásuk 10. évfordulója alkalmából kiadásra kerülő dokumentumfilmjükön, vagy a már sokat emlegetett ötödik albumon dolgoznak gőzerővel.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?